IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk
A če zvečer (2h pred spanjem) že nekaj dni poje 200ml kašice se šteje da je to že zamenjal dojenje za samostojen obrok - večerjo?
Sploh mam probleme s temi obroki...če se zjutraj doji. ko vstane in potem čez eno dobro uro je sadje - ali je to zajtrk? Ma čist sem zmedena od teh obrokov, se mi zdi, da mi nč več ni jasno.
A ti pa men misli bereš al kako?

Točno to se jst že par dni sprašujem, ko mi Rok poje riževo kašico in gre spat ... sem mislila, da sm edina, ki ne ve, kaj se šteje za obrok ...

Sorry, ne znam odgovorit - skupaj s tabo nestrpno pričakujem odgovore
cebrca, a maš ti kakšen katalog od tega Justa? Al bom pa po netu pobrskala ... bom po moje ratala tvoja stranka ... pa čist nič ne težiš s tem - je fajn, da vemo, da tud to obstaja. Sploh če je tko fino in pomaga ...
Srečanje v CE: jst se ne upam prijavit, ker ne vem, če že dobim avto do takrat ... bi moral prit enkrat drug teden, sam verjetno še ne v ponedeljek ... če bo pa avto, se pa tud midva nariševa tm ... ampak naju ni treba dajat na seznam, ker sem skor ziher, da avta ne bo
No, kaj pa je zdej to s hranjenjem? Mi zaenkrat čist ok jemo, ampak se ne bom preveč hvalila, da ne bomo imel že jutri kakšnih podobnih problemov. Vsem mamicam neješčih avgustovčkov pa en velik