IZVIRNO SPOROČILO: gajka
dojenč - ŽANA bambi14 - ELANINA Čestitke za sedmico!
Čestitke
Ne vem kaj je Tibor danes ponoči podoživljal, ampak vrtel se je kot vrtavka...s trebuha na hrbet in obratno, enkrat na nem boku, drugič na drugem...full zabavno je spat na kovtru in ne pod njim - pa tok sem se hvalila, da se ne razkriva ponoči - ja bo po mami, je že začel - ga bo treba v vrečo dat. Sam js se s to vrečo kr ne morem sprijaznat...se mi zdi tok bogi not...mah js mam občutek, da ni kamot - sem prepričana da se motim

- bova dans poskusla, pa da vidimo.
Hja midva odhajava k našim domov, se mal crkljat, se vračava v petek - vsaj mislim, če mene prej ne zgrabi domotožje...mi ni ravno za it, sam k bo moja mami kako zamero začela kuhat, pa rajš grem.
Se mi tok hecn zdi...prej k se še nism preselila, sem skos razmišljala - joj kak bom zdržala, pa kaj bom delala, pa V Hr je ja tak dolgcajt, pa bom pogrešala prijatle, pa mamo, pa svojo sobo...pa milijon stvari...k sem se preselila, so mojo sobo hitr uporabli za mamino spalnico in zdej k pridem nimam svojga kotička, k gre Tibor spat...nimam več kej za delat...če se v dnevni dol poknem, mam nek blesav občutek, da sem vsem napoti...pa moji itak hodijo s kurami spat, js sem pa navajena, da mam k Tibor zaspi mal časa zase...pa tega ni - tko da začuda, se zdej kr mal otepam teh obiskov pri meni doma - sem se kr lepo navadla in navezala na svoj novi dom.
Eh mal morm zatežit.
Čakam da se dete zbudi, da se zrihtava, spakirava in greva. Ja gepeka mam pa itak vedno tolk, k da me najmanj en mesec ne bo...se bom mogla naučit manj pakirat