Mbd, jooj, to pa ni fajn, če ste kaj pokasirali v bolnici. Mene je vedno tak strah hodit okol s tamalo, kjer je polno ljudi. Se mi zdi, da pri tej starosti so tak bogi, če jih kej matra...
No, upam, da se kmalu pocajtate.
Dali, zakaj te skrbi dojenje, če boš mela CR? Če zarad šivov, ni panike, prve dni je sicer fajn in najlažje leže na boku dojit, sicer je mal težje prav naštimat dete, da ti pravilno zagrabi, no, zadnje dni v bolnici, sem pa js že kr sede, mi je bilo lažje in sploh ni motilo rane. Je toliko nižje, da niso nogice segale do tja. No, zdaj je druga pesem, ko se dojima, in me tak veselo brca, ampak je rana že čist zaceljena in nič boleča
. Drugače pa bi js na tvojem mestu prebrala vsaj nekaj o dojenju po CR, da ti da malo zagona in optimizma, da bo lažje šlo.
Brkn, glede prehrane pri dojenju ti bo vsaka drugače rekla, js recimo jem večinoma vse, pa nimam nekih problemov s krči, tu pa tam se sicer zvija, ampak gre kmalu luft ven, ali pa se še pokaka zram, pa je ok. Druge se pa ful pazijo in nič takega ne jejo... tak da, boš mogla mal probat kaj lahko in kaj ne. Moje mnenje je, vsega po malem in postopoma in opazuj dete, če ga po določeni hrani bolj matra in se potem tisti izogibaj. Drugače pa tudi pravijo, da kar ješ med nosečnostjo, jej tudi med dojenjem...
Ok, naše dete že lepo spi, grem js tud, pričakujem prvo budnico okoli treh, če ne prej. lahko noč!