IZVIRNO SPOROČILO: urška13
Bethany in Katja_p - sta pa pravi carici, da v tem hladnem vremenu take sprehode delata. jaz sem samo malo dopoldne po centru hodila, pa sem se šele popoldne uspela ogreti...brrrr
glede carskega reza z lokalno narkozo-sem zadnjič na reality tv vidla tak primer in sem se točno to vprašala: kaj ni tej ženski grozno, ko sliši, kako jo režejo. jaz bi takrat ziher skup padla.
Urška13, Mrzlo?? Ma, kje neki! Ni blo mrzlo, sma tak šibale, da mi je bilo prav vroče, hehe.

Pridem domov prav zašvicana.

Je pa danes bilo bolj toplo, kot včeraj, ko je tak lepo sonček sijal, ampak ledeni veter zraven bril.
Aha, torej je možno, da je partner zraven pri CR, če ti ne dajo splošne narkoze. Zanimivo. Ne vem, no... če bi se lahk odločila za to varianto. Takrat na licu mesta ziher ne, me je tak s tira vrglo, da sploh morem it na operacijsko, kje, da bi še razmišljala o vseh variantah, hehe. Js sem bila zdaj prvič v življenju v bolnici, mogoče mi je zato bilo tak grozno tam v operacijski. Je pa verjetno takrat, ko ti dete položijo na prsi, vsa morebitna groza operacije pozabljena, ane?
Dali, vidva le ornk preštudirajta vse variante in izberita najboljšo za vaju.
Kathy, jap, js sem ti tud fauš, da že imaš stare kilograme, to so pa verjetno mlada leta, hehehe!!

Sicer pa
Katja_p, ti tud nimaš nekih odvečnih kil, vsaj videt ni.
Martka, hitro okrevanje!!
Mbd, fino, da je Nikec boljše. Ja, za sprehod po mestu pa nisi mela sreče, da bi kiro srečala, hehe. No, js mam enkrat do dvakrat na teden tako dolgo turo kar dovolj. Sicer pa je tudi danes bilo bolj zatišje vozičkaric, ene par sma jih sam srečale.