Ksenci, enim staršem je kar pasalo, da so spali otroci, ker eni so bili res še zaspanci (potem so imeli pa v šoli probleme), eni se niso sekirali, peščica nas smo se pa pritoževali, potem sem jim pa naprej vrgla vrtec v Ljubljani, ker je pa Mark bil ves čas tam, Nina pa do četrtega leta in so rekli, da Ljubljana je itak neka posebna. Potem jih pa nisem mogla prepričat, da je tudi kje drugje po Sloveniji tako, da otroci zadnje leto spijo samo, če želijo. Ma to je bila taka vzgojiteljica, saj kakšne druge so bile malo boljše, ampak so jih vseeno ta stare not potegnile.
Pa sem to povedala Markovi vzgojiteljici, ki je bila v ljubljanskem vrtcu in še kaj drugega sem ji povedala pa je rekla, da je očitno vrtec malo za časom, da so to včasih delali, oz. da je tudi odvisno od ravnateljice koliko se zavzame in pritisne na osebje. Pa Markova vzgojiteljica je sedaj že v penziji, pa je čisto drugače razmišlljala.
Sedaj spet premišljujem, da bi dala raje Tiana v Lj. v tisti vrtec , kjer je bil Mark in na začetku Nina, ker je bil res super vrtec samo kaj, ko sem iz drugega kraja in nimam več šans. Pa se bom morala tu borit, aja pa Dedka mraza niso imeli letos, pa ne vem ful manj se jim dogaja, šele zadnje leto kam več hodijo, 8. marec ne poznajo, ma pa take no. Upam res, da je bilo to samo zaradi take vzgojiteljice in pomočnice.