jutro,
še en lep dan za vozičkanje se nam obeta
moja dva še spita, ampak pomoje bo vsak čas akcija...zato le na hitro
Sončica, jaz bom z jagodami še počakala. Vsaj še ene dva meseca, se pravi nekako pri destih ji bom dala prvič. Prej pa ne, ker so baje ful alergene.
tims, ne zameri, ampak tole tvoje se da še vse drugače razumeti...mi je šlo kar na smeh, ko sem imela v glavi tiste "druge" jagode
tašče ali drugi in hrana - ja tudi mi smo imeli včeraj eno takšno cvetko...so prišli moji starši in stari starši na obisk, pa smo se ustavili na sprehodu na eni kavici...in ji je moja babi hotla dat po žlički smetano iz kofeta za pit

in pol ji rečem, da ne sme...pa odgovori...pa saj ni nič kave tu gor, saj je samo smetana iz mleka (kravjega seveda)
ojejej...si sploh ne predstavljam s čim bi jo vse futral, če bi jo imeli v varstvu...HB ni te nevarnosti
sicer mi je pa malo jasno zakaj te starejše generacije tako hočjo vse po vrsti dat otroku, ker so pač tudi sami tako delali...moj stric je baje že pri 3mesecih dobil zelje za jest

žal si pa ne dajo dopovedat, da so sedaj drugačni časi, da je več bolezni in alergij...uf sm se razpisala
za vse bolančke, male in velike
"nahrbtnik" za otroka - z možem razmišljava, da bi jo v kratkem pičili v hribe, pa bi potem rabli tisto reč za na hrbet, da daš potem otroka not...ne vem kak se reče...a ima katera to doma, kako se obnese, kakšne so cene ....???
kapca - smo jo ukinili kakšen mesec nazaj...so ji bile vse premale
kile - no da se še malo pohvalim, da mi le še kila manjka do predporodne teže in da vse cunje spravim nase...ampak....ta vikend srečamo eno teto in pogleda ano in reče" iiii kako je luštno debela, čisto po mamici!"

sedaj pa ne vem kaj to pomeni, da sva obe luštni, ali obe debeli
varovala - verjetno ste že dajale kakšne stvari v vtičnice in na robove ali kaj?? me zanima kakšne ste kupile, ker na izbiro je tega ogromno...predvsem bi rada dobila takšne, da ti ni treba vrtat v omare, ker s tem jih samo uničiš.
in tiste s starejšimi otroci: kdaj so vaši razumeli prepovedi? npr. da nečesa ne sme tikat in so potem pustili na miru.
to sprašujem zato, ker mi je mami pravila, da pri meni in bratu niso nič zavarovali stvari, da so nama preprosto parkrat povedal da to ne smeva in sva vse pustila na miru. pa sedaj gledam našo ano in mislim, da ne bo šlo tako gladko skozi
hmmm, sem še nekaj nameravala vprašati, pa sem pozabila,
bodte fajn