writing-img

RE: Julijske čvjeke :-) 9. del

clock-img

25.03.2009, 16:26

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

Hvala vsem za cestitke ob tem nasem lepem prazniku! Btw: Blacky, kje si nasla metulje? Zdaj sem en majckeno mahnjena nanje, ves?user posted image  In user posted image  user posted image , mojcek, a tole je pa zajec zamaskiran v metulja? Sem se nasmejala.

user posted image  za nove besede, zobke, ...

mojcek - jaz sem ji pa za hrbet prepognila veliko brisaco, da jo bolj naprej drzi, pa je kul. Za Zivo pa:
user posted image

Krompir & bucke je lahka kombinacija, ja. Je kaj pojedla?

pigama, dober tek!

Almera, kako Bor? Slikica z ocali je zelo frajerska!

Thanks za info o sencnikih - bom najbrz kar v BC skocila, imam glih bone za ponucat.

Pri golazu se nismo - sploh, tko da don't know.

neboglasnica, srce, pa ta tvoj prst je za odstrel, ej.

zimska, kje sta bla?

Joj, zobar, se dobr, da si omenila, neboglasnica - sem rekla, da jo bom zdaj enkrat narocila - itak je 3jemi rekla, da se caka.

praznovalcki:
user posted image
Ja, populis, pa nisi nic rekla ... ccc ...

Almera - ma, se mi zdi, da je ta ta velik voz se bolj simpl za zlozit in potem za razstavit kot PP. Sem se ga zelo navadila & mi je prav fajn. Pa se skoraj sam gre naprejuser posted image  Moya je bila moja cimra v porodnisnici (res superca, da si danes prisla, ves!) ... rjavolaska brez ocal - ti imas verjetno v mislih kaksno drugo punco, Almera.

3jemi, je Lovrotu uspelo zatisniti oci?

lex, helou, helou!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

clock-img

25.03.2009, 16:47

clock-img

nanka

pencil-img

3998

javljam se na raport, polenta v trebušku, zdaj pa kidanje ker zjutraj ni bilo časa. Punce krasne ste, res je bil krasen dan.

Populis user posted image user posted image user posted image user posted image za slike, ti si ekspresna, zdaj vem po kom ima Lara brzino.

Stašu user posted image user posted image user posted image za zobek in Neboglasnici user posted image user posted image user posted image za prestan dan pri zdravniku, Boru in vsem trem Lex otrokom , Tims, Živi,  in vse ostalim bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara in ostali praznovalčki user posted image user posted image

clock-img

25.03.2009, 16:54

clock-img

AAA

pencil-img

263

Moj mali spal do pol petih, pojedel krožnik zelenjavne juhice, sedaj ima pa za mizo samogovore.

Populis- hvala za slikice. Posebej mi je pri srcu zadnjauser posted image user posted image . Sem si jo tako  shranila. Sicer pa malo butasto zgledam - vse imate otroke v naročju razen mene. Kakšna smotana mami. Ja, je bil pa zraven Lare čisto zadovoljen.

No, grem me že kliče.

clock-img

25.03.2009, 16:58

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Krasne fotke... Saj mi je kar žal, ampak naslednjič bova pa še poleg. Kakšna gneča bi šele bila, če bi prišla še jaz in Staš, Almera in Bor, Zimska in Lan ter Tims z Nino???

user posted image : tam imaš drugačno slikco?

Mirjam: imamo isti voziček.

clock-img

25.03.2009, 17:04

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

3jemi, je Lovrotu uspelo zatisniti oci?

je, hvala... samo ne na Anjin način... user posted image

ampak zdaj spi že celo uro... ste ga pa zmatrale... user posted image

je pa ta velik otrok prišel iz službe, pa se moram zdaj njemu posvetit... bi ga najraj dala spat, da bi imela mir... user posted image

clock-img

25.03.2009, 17:44

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

je pa ta velik otrok prišel iz službe, pa se moram zdaj njemu posvetit... bi ga najraj dala spat, da bi imela mir... user posted image

tale je pa dobra. In misli, da bi ga z obljubo jagod takoj spravila v posteljo. user posted image

Blacky30:
pomota, 8 mesecev in dva tedna. oprosti.

clock-img

25.03.2009, 18:10

clock-img

pigama

pencil-img

352

Pogledala fotke,krasne ste!!! Otročki pa že takoooo veliki. kako čas beži.

Staš bravo za zobek!!!!user posted image   Saj vas bova dohiteli!!!

golaž  Maja ga je že jedla, zraven pa krompirček. Njami! Drugače jaz pri hrani nič ne kompliciram. Kosilo malo priredim, da lahko jemo vsi pa je.Kam pa pridemo, da bom tri menije kuhala. Ni šans. Imajo moji otroci eno sitno mamo, kajne.user posted image   A je katera že dala mehko kuhano jajce otroku? tavečja dva sta jih pri tej starosti že poskusila. Bom dala enkrat Maji za zajtrk.  Kako pravijo presvetli P glede tega? Meni naša P nikoli ni nič rekla, kako jo naj hranim.

Drugače pa naša miška že veselo daje pa-pa, kliče ata, tleska z jezičkom, pogleda kje je tikataka in lučka. Radovedna kot prava baba!!!

Spet sem zabluzila na RR. NIč, grem korite s potaknjenci znositi v drug štuk. Mi je tašča rožice že presadila. Ja, jaz pa sem preštihala vrt do konca, pa še drugega načela. Bom jutri dokončala, me križ boli kot user posted image .

Lepo se imejte! Pa mirno in dooolgooo noč vam želim!!!

clock-img

25.03.2009, 18:13

clock-img

nosečka maja

pencil-img

156

Drage mamice
....vsem želim, da bi ta materinski  dan praznovale v krogu svojih otročičkov in svojih najdražjih....mama je ena sama in najlepše ime je.... mama.

srečanje-
bilo je zelo fajn.....popolis - hvala za lepe slike

Škoda ker nista mogli priti še neboglasnica in ilatic.....čimprej naj se ti pozdravi in lepo zaceli prst- neboglasnica in hitro naj se pozdravi tvoj sinček- ilaticuser posted image user posted image user posted image user posted image .

zimska- kako to, da nista prišla....škoda...sem vaju pogrešala.

Almera- naj Bor hitro ozdraviuser posted image user posted image user posted image . Naslednič, pa upam, da prideš na miting z polno lepih slik s potovanja.

clock-img

25.03.2009, 18:15

clock-img

Netta

pencil-img

1535

ČER...

pravkar prišli iz LJ...smo po srečanju pli obiskat našo nono, ki je žal v bolnici, pa še v Kiku sem si dala duška in dobila par luštnih stvari za Ano.

Sedaj pa firbcam, če so že slike!

neboglasnica - ma ti si pa res ena revca...tale tvoj prst te res ne mara prevečuser posted image user posted image

staš - user posted image za zobek

almera - pa tako sem se veselila poročila iz NZ...kaj pa če bi organizirala kakšno potopisno predavanje??  za bora user posted image user posted image user posted image

populis - ojej, pozabila....čestitke Lari za 8.m!

videla slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super so!

clock-img

25.03.2009, 18:15

clock-img

pigama

pencil-img

352

Aja, še to!

Prejšnji teden sva bili z Majo na ORL zaradi kontrole jezička. Majin jeziček je o.k., samo vez je še malo stanjšana, ampak se z rastjo lahko še vse popravi!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kontrola čez 1 leto. Za poseg bi se odločili samo, če bi se pojavile težave pri govoru. Se mi kar kamen odvalil od srca!!

clock-img

25.03.2009, 18:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.03.2009, 18:21

clock-img

Netta

pencil-img

1535

neboglasinca - ja tale voziček je pa naša najnovejša pridobitev...sposojena seveda in je krasen za v avto...ker pri drugem se mučim kot nora da ga zložim v prtljažnik

žal ti moram povedati, da si zamudila prekrasne čokoladke od metuljčiceuser posted image

tako...sedaj pa šibam moje razigrano dete mirituser posted image

nočka

clock-img

25.03.2009, 18:26

clock-img

nosečka maja

pencil-img

156

joj saj res......user posted image 321 hvala za čokoladico.

Staš -user posted image user posted image user posted image za zobek

Lara- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2009, 18:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.03.2009, 18:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.03.2009, 18:47

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Imam obiske, samo povem: vidim, da so na DD ene aprilčice. Ne gledam, ampak po mojem so tiste, ki so mene oz. ena izmed njih me je takrat full spraševala kaj in kako.

Papige, user posted image

clock-img

clock-img

netki

pencil-img

3488

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

skratka, mislim da bo en tistoh otrok, ki bogo mogli vse videt, vse vedet, vse prešnofat, ne bodo imeli obstanka pet sekund in posledično vsak dan modrice, buške in kraste.

tak je naš žiga user posted image

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.03.2009, 18:51

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

oj,
srečanje je bilo superuser posted image , me zelo veseli, da sem spet na novo spoznala nekaj julijkuser posted image ,

populis, fajn slikice!

drugače mi je pa Nina prišla iz šole domov z vročino, očitno mi bo spet zobozdravnik v petek odpadeluser posted image , no saj bi bila drugače vesela, ampak bi pa rada že zrihtala enkrat, da je mimo.

Pri nas trenutno nekaj sneg naletava, ma to vreme mi gre res že na jetra.

clock-img

25.03.2009, 18:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.03.2009, 18:56

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

pa srečen in lep materinski dan vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neboglasnica, rebeca,
lepo darilo imata

naša Nina je pa prinesla lepe izdelke iz šole, natisnjeno rožico in verižico, Mark me je pa tako presenetil, da je rekel, da bo še malo zunaj, potem pa pride notri in mi prinese šopek rožic, največ trobentic, ker se njemu zelo dopadejouser posted image . To me je pa prav ganilo, sploh nisem pričakovala.

clock-img

25.03.2009, 19:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.03.2009, 19:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.03.2009, 19:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.03.2009, 19:26

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Mojcek ne sekiraj se za drobtinice, ji pač vse pasiraj pa kaj, sploh če gladko rada je. Zoji sem morala vse pasirati do 18 meseca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem