IZVIRNO SPOROČILO: ilatic
1 vprašanje: a ma katera tušmobil in kako je zadovoljna.
Lex jaz ga imam. Zadovoljna tko tko. signal je mal slabši ampak govorim še vedno tko da je zdaj položnica prišla za 80 EUR. Kaj te zanima?
glih to kolk prišparaš - jaz zdaj plačujem telefona ful preveč, pa bi rada našla neko pametno varčevalno shemo pri telefonu

saj veste gradimo pa je treba šparat
a džabest je do 31 ali do 30 leta? ne vem če ne bom šla kar na to
no od danes je doma še ati in posledično nimam nič zrihtano doma. Ker smo mogli pod nujno it neki za smučanje iskat (za obdelavo smučk) pa v trgovino, pa............ zdaj pa namesto da bi jaz pospravljala on pospravlja klet, ki ni tak nujna kot pa kuhinja po kosilu. Trenutno mam vito na rokah, ker noče bit nikjer drugje

, upam da bo toliko zdržala da pomivalca spraznim in napolnim.
Aja pa danes je naša džekica začela ploskat

in zdaj že cel dan samo ploska
lidija, ja fajn je met enega

se takrat tud men marija prikazuje
hd jaz si jih povečala ne bi imam pa že od nekdaj povešene, sedaj pa itak, ampak moj pravi da so OK. maybe on day ko bom mela preveč keša

zdaj gre ves dnar v bajto
flower ej vsi dedi so isti. moj foter bi moral z mamo po stole in mizo (mat take, da padeš iz njih, ker so sedala hin) p se mu ne ljubi hodit po trgovinah. pol pa mama mene žica, kot da mam cajt s 3 froci letat okoli za njih stle iskat, moj pa kupuje prek katalogov, morem vse gospodu domov prinest, ker se mu na da spreoblačit
nanka VSE NAJBOLJŠE
http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120