writing-img

RE: Julijske čvjeke :-) 9. del

clock-img

27.02.2009, 22:01

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Tims, malo več klepetanja bo potrebno, poglej za skoraj 2000 postov te vodim. Alo, akcija!!!

clock-img

27.02.2009, 22:03

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Tims

Objave: 856
Član od: 18.2.2008
Kraj: Ljubljana
Status: odsoten

neboglasnica

Objave: 2854
Član od: 10.11.2007
Kraj: zelo blizu LJ
Status: prisoten[/quote]

clock-img

27.02.2009, 22:04

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Zdaj pa res, lepe sanje... user posted image Pa če te bolha pič, me nikar NE klič!!!

clock-img

27.02.2009, 22:07

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

Sem se končno prebila skozi te straniuser posted image

Jaz pa vem zakaj RR danes ni delal... Da nebi midve s flower tolko rable brat, medtem ko ste ve hotle kloftat gor ko zmešane, midve pa kavico pileuser posted image user posted image

Dan je pa bil enkraten, se je pa tolk spreminjalo vreme, da ne moreš verjet - do 12 ure sonce, da te ubije, ob 12ih tema ko v rogu od oblakov, ob pol enih spet tako sonce in brez oblakov, vročina taka da joj, okrog pol dveh spet tema in vse črno naokrog..potem pa sva se pobrale od tamuser posted image Super je blo, sem že vohala pomladuser posted image

iii, rebeca pa je končno našla tigrčkauser posted image v trafiki, saj ne moreš verjetuser posted image

HD - uživaj, ZELOOO

meso - isto kot ostale, skuhano in zmiksano z zelenjavo

ponujanje raznih čokolad, keksov, pokovk (ja kokic ja) itd.  - no commentuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

clock-img

27.02.2009, 22:08

clock-img

tims

pencil-img

3129

Jaz imam še Nino pokonc, pa ne morem bit tok aktivna. Pa prat sem dala (spet), pa sušit, pa pometla sem po tleh, pa posodo pospravla iz pomivalca.... Mater, sej sem k ena Pepelka, sam mene nikjer ne čaka princuser posted image user posted image .

Grem pa jaz tud  Nini družbo delat. Mogoče jo bo prej zamnkal.

< Sporočilo je popravil tims -- 27.2.2009 22:09:37 >

clock-img

27.02.2009, 22:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.02.2009, 22:11

clock-img

tims

pencil-img

3129

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

...matr sem pozabla da kr dobr zgledam ko se zrihtamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Temu se pa reče skromnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 22:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.02.2009, 22:15

clock-img

tims

pencil-img

3129

IZVIRNO SPOROČILO: tims

...matr sem pozabla da kr dobr zgledam ko se zrihtamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Temu se pa reče skromnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vem, pa skromnost je lepa čednost, kar pomeni da sem še čednauser posted image user posted image user posted image

Se ne daš, a?user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 22:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.02.2009, 22:29

clock-img

netki

pencil-img

3488

IZVIRNO SPOROČILO: netki

jutri pa v novo mesto gledat za avto, ker bomo menjali.....je postalo nuja user posted image

Najprej menjajo pri Neboglasnici, zdej še vi.... pa pravjo da je krizauser posted image user posted image user posted image

ma ja sej je kriza.....sam če gremo pa starega popravlat smo pa še na slabšemuser posted image

btw....mi kupujemo rabljenega user posted image

clock-img

27.02.2009, 22:38

clock-img

tims

pencil-img

3129

ma ja sej je kriza.....sam če gremo pa starega popravlat smo pa še na slabšemuser posted image

To ti pa rada verjamem. Men kar slabo rata, če mi moj reče, da je kaj šlo u k**** in da bo treba popravtuser posted image . Si takoj ob pol plače.

clock-img

27.02.2009, 22:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.02.2009, 23:02

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Danes je bilo pri DD vprašanje v finalu: kaj stepemo? Prva tekmovalka je odgovorila, da človeka, drugi tekmovalec je pa mislil na otroka. Bemti, to naj bi bile prve asociacije? Boj se mladine!!

Ok, grem kosti ravnat, pa dragega živcirat (danes je doma, ker ga roka boli. Ni šel brcat. Prav mu je, kaj pa ni hotel na terapijo). Se beremo jutri!

Natka, Majuska: user posted image user posted image

Populis, Sasi13, Metuljček321
in vse ostale enodnevne izletnice: UŽIVAJTE!!!

Nočka,

user posted image

Današnja mladina je čisto drugi svet kot smo me user posted image

hvala za lepe želje, GR user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

27.02.2009, 23:04

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

vem, pa skromnost je lepa čednost, kar pomeni da sem še čednauser posted image user posted image user posted image

samozavest serijsko  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

27.02.2009, 23:31

clock-img

lex

pencil-img

6532

jutri pa v novo mesto gledat za avto, ker bomo menjali.....je postalo nuja user posted image

Najprej menjajo pri Neboglasnici, zdej še vi.... pa pravjo da je krizauser posted image user posted image user posted image

btw....mi kupujemo rabljenega user posted image

Kak avto gledata? Malo me firbecuser posted image  daje. Aja pa midva sva tudi v NM avto kupilauser posted image .

Glede popravil - a se spomnite kdaj smo bili na dopustu - jap novembra in takrat se pripeljemo iz AC in začne avto bolit kot formula. Pa je šel auspuh na eni strani. ampak tud druga stran bi bila potrebna popravila, pa se ne spravima zraven, ker je treba meta 160€. Trenutno razglabljama kakšna okna dat na bajto. vse želje sva že zreducirala (rolete, barva,....) no in sedaj se odločava ali dat noter okna s tremi šipami, kar se tiče energetsko so zelo dobra in ker imava toplotno črpalko bi jih že skoraj morala imet, ali taka z dvema šipama, ki pa so tolk cenejša, da bi za to razliko dobila že vhodna vrata. No pred 5 leti ko sva tuki prenavljala sva dala za vrata cca 160.000 sit, danes jih pa pod 1000€ sploh ne dobiš.

eh grem rajši kar pod kovter in tims mene tele cote ubijajo. se mi zdi, da če vsaj 1 pralni stroj na dan ne laufa mam drug dan tono cot za oprat. Komaj čakam poletje - kratka majca, kratke hlače ali pa celi dan nageci to je lifeuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

28.02.2009, 00:01

clock-img

tims

pencil-img

3129

Sem zdele gledala tale Petek 13user posted image user posted image user posted image user posted image . Po moje prvič. Pa kaj je to en butast film, za znort. Sem vmes kar naglas komentirala. Prov nisem verjela, da lahko kaj tazga posnamejouser posted image user posted image user posted image .

Lex, ti povem, da imajo cote mladeuser posted image . Mene zanima kako potem funkcionira una familija k ma deset otrokuser posted image . A to se potem cel dan stroj vrti, al kaj?

Nč, grem spat, da ne bom doktorirala iz cot.

Lahko noč vsem.

clock-img

28.02.2009, 02:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.02.2009, 07:23

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Dobro jutro!

Moji dve princeski se že peljeta proti Krvavcu. Imam pa kar kepo v želodcu, priznam, strah me je, ker ne bo nihče od naju zraven.

evo jst sem zrihtana sam čakam da kočija prispe...matr sem pozabla da kr dobr zgledam ko se zrihtamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V to pa sploh nihče ne dvomi.

clock-img

28.02.2009, 07:24

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Matr sm smotana...

Flower in HD: paše it ven, a ne? Je treba večkrat. Žal je to meni šele pri tretjem pripeljalo. Sicer pa, nikoli ni prepozno, kajne?

Uživajte v sončni soboti....

clock-img

28.02.2009, 07:25

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Senci, ku ku, vidim te. Kako si?

clock-img

28.02.2009, 08:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.02.2009, 08:26

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

navsezgodaj sem že v muziko padla, vam je to kaj poznano?

http://www.youtube.com/watch?v=sl2At5A9SJ4&feature=related

***Pomeniš mi vse in še več***

clock-img

28.02.2009, 08:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.02.2009, 08:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem