IZVIRNO SPOROČILO: sasula
aloo,
zadnjih 10 dni smo spali =nič. Prvo je dobila 39 temperaturo, pa kašelj...tudi midva s partnerjem, ko se je to zaključilo se je pričela zbujati na 20 minut celo noč, spimo =NIČ. Meni se meša. Sem šla kar kupiti gel za zaobke, ker ne pusti, da bi ji potipali dlesen spodaj. Včasih si je sama tlačila najine prste na dlesen ...sedaj pa izmika glavico.
Ima še katera tak problem, jaz sem čisto adijo od nespanja
pa sem mislila, da je bilo pri nas hudo

glede spanja. Drugače tudi Tian ni pustil, da mu potipam dlesni, rezultat tega je bil, da mu calgela sploh nisem mogla dati tako kot treba.
Anikabd, jaz še nisem začela razmišljati o tapravih čeveljčkih, bom ko se bo začel postavljati na noge.
neboglasnica glede obleke, samo malo namiga, ker sprašuješ: vsekakor pokaži svoje adute - dekolte - s kakšnim mega modrcem, ki naredi lep dekoltejček in tako majčko, ki je pa potem čez trebuh ravna ali mogoče malo na ven, ampak ne oprijeta. Da ne bi slučajno bila cela vrečasta, pa vsa zaprta do vratu in to v teh časih ko pa suhice razmišljajo, da bi šle malo do Fabijana

. Potem pa še nekaj razporka na krilu po Nankinem navodilu, ampak ob strani je najbolje, zadaj ali spredaj ne priporočam. Pa tako velike petke kolikor lahko največje preneseš.
Naši so prišli iz smučanja prijetno utrujeni, navdušeni, potem pa nas je obiskal še brat z družino in sta nečakinji ostali čez noč pri nas. Se imajo prav fajn otroci, so prav pridni in se lepo razumejo. No saj moji dve nečakinji sta res zelo pridni, je prav fajn imeti take punce malo na obisku. Tako, da danes ponoči in jutri čez dan imava 5 otrok.

. Ne to ni vaja, ziher ne, nič bat.