IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
A zdaj boš rekla, da nekdo preverja kaj pišeš tukaj gor in če daješ gor slike?
glej, rekla sem da sem bla kregana...to je vse,zakaj kao in kaj ne rabim verjetno razlagat. ja pa tud to mogoče kdo počne, pa kaj...me ne moti, gre se samo...eh pa zakaj bi ti razlagala
Od mene ne pričakuj več nobenega komentarja, ker si zopet nataknjena. Sem lepo vprašala, če pa nočeš odgovarjat bi pa enostavno ignoriorala ali pa bi napisala no comment al pa nekaj takega.
joj ej. jaz sem zdaj v zgornjih postih že povedala da sploh nisemslabe volje...res nisem

ti si me kr obsodla na nataknjenost in zaradi tega sem žalostna. tvoje vprašanje mi je delovalo malo provokativno, in potem sem čisto resno odgovorila kakor pač mislim.in ko sem preden sem zdaj to odgovorila vse prebrala sem videla da si že prej komentirala, zaradi česar sem še bolj začudena da me tak vprašaš, ker na primer en odgovor poznaš, jih je še več...in če se pogovarjamo, zakaj bi pol rekla da sem brez komentarja. ne mi zdaj zamerit, ampak včasih mi tvoja vprašanja komentarji delujejo res tako. saj se da kako drugače vprašat da ni dvomov. Lahko bi na primer vprašanje drugače oblikovala. pa bi blo kristalno jasno.
pa če se tako hitro užališ, pol res ne rabiš komentirat več mojih postov, mi bo sicer žal