IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
no evo mi je celo uspelo kavo spiti in malce poklepetati z mojo mami in staro mamo. pa za nazaj sem prebrala.... madona sta pa klafale kot nore
Manco sem prd pol ure z mukami spravila spat. jaz res ne vem al se ta otrok boji, da bo kaj zamudil al kaj če bo malo spal
Mogoče pa ne rabi več toliko spanja, a je sitna ko ne spi?
ma jz zastopim, da rabi bolj malo spanja. Ampak da mi ponoči spi cca.2 uri in potem celo noč rogovoli in počne neumnosti tega pa ne razumem
Vidve se meni res že ful ful smilita,in ne morem si niti predstavljat kako je...
Ti bi moja mami kako zgodbo o meni na to temo povedala

, jaz sem celo noč(beri od 23 do 5 ure zjutraj v kosu odspala pri skoraj dveh letih...in še to z atijem v postelji s total premetavanjem...nogami tu in tam...on itak ni spal...se pa nisem prvič razbudila .

vse ostalo je zgledalo približno tako kot pri tebi, enostavno nisem rabla spanja...nosli so me, zibali peli...svašta delali jaz sem bla skoz uaf in nikoli prav da bi rekli tečna
je mami tud z P valda govorila otem...ja je rekla...nič ni ji ni vsakič ko sva bli tam...zgleda ne rabi spanja... uspavalnih tablet pa tako velikim ne dajemo
Vidiš, tud moja mami je bla bogica z mano pa ati in sestra...hja edina tolažba verjetno je ta, da bo enkrat valda minlo