IZVIRNO SPOROČILO: pocka
Jaz sem bila pa pridna, sem likala, zdaj pa čakam še eno rundo iz sušilca, da mojemu službene hlače zlikam, mama_m me verjetno razume kako lepo opravilo je to
zelo lepo opravilo, ni kej, še posebej ko se na hlačah kr dvojne črte nardijo al ko je treba kaj pokrpat, ker novih (lanskih) še niso dobili, grrrrr
čestitke vsem za opravljene preglede in CTG-je
tavečji otročki - ma so res pravi srčki, s temi svojimi izjavami, mnei Taja reče,ko jo hočem dvignit "ne mami, ne dvigat Taje, te bo bubal bušček"
ali pa, če jo moja mama vzame malo gor k sebi in pol jo pridem iskat in mala meni "neee, mami, pejdi počivat, bom pri babi"
...no in pol jim pa tisti mali vragec ven udari je veselica hehe
...jaz bi tudi morala cunjice za novega člana zložit malo bolj pregledno, ampak čakam previjalno komodo iz Pikapolonice že olala časa, neverjetni so, zdaj pa ne vem,ali imam samo jaz tako srečo,da na vsako stvar čakam celo večnost ali so res vsi tako zelo počasni
jaz sem tudi že pri Pikapolonici naročevala in sem dobila v 3dneh, za eno stvar ki pa jo niso imeli na zalogi, so me poklicali in sporočili, da je nimajo ter da mi jo lahko pošljejo takoj ko pride ampak sem rekla, da naj mi tisto kar sem naročila in imajo, pošljejo ostalo pa bom že nabavla...ja pol bi ti blo bolje, da si šla do Postojne in tam v pikapoki kupla
A ve imate že vse pripravljene torbe za v P? Jaz je namreč še vedno nimam.
seveda, samo vodo in kak paketek mleka si dam še noter pa copate, se nisem še odločla katere bom vzela
...grem poiskat recept za matevža, bodo krvavice za kosilo, pa kisla repa, pa mi je zapasal še matevž zraven
ti pošljem še mojga na kosilo, ker že sanja o tem matevžu, jaz pa ga ne maram