writing-img

RE: Marčevke 2009 - 7. del :)

clock-img

23.02.2009, 14:52

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

user posted image user posted image user posted image ...si predstavljaš, kako bi bilo, če bi nevesti priletela porcija rižote...hmmm...z gobicami...JUPIIIIII...no, če bi bilo to na moji poroki, bi se režala, kot nora user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še vroča, direkt iz štedilnika..user posted image user posted image user posted image , no, moja je z mesom in zelenjavo!user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2009, 14:56

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...brokoli dekoracija...user posted image  user posted image ...in vroča maska za kožo...

www.by-ab.si

clock-img

23.02.2009, 14:56

clock-img

sanna

pencil-img

191

Oj čvekice! Rabim ogromno časa, da vse preberem. ČESTITKE za nove družinske člane! Tudi tale naš marec bo slej ko prej tukaj. Strah...  raste, se mi zdi, da kar s trebuhom. Grem nekaj na hitro pripravit za južno, bo moj vsak čas doma.

clock-img

23.02.2009, 14:58

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...brokoli dekoracija...user posted image  user posted image ...in vroča maska za kožo...

sam da nebi bla prevročauser posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

clock-img

23.02.2009, 15:00

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

user posted image

Evo, moj mali srček...user posted image ...

Strah pred porodom...tokrat me je strah edino tega, da bi bila na cesti gužva (kamioni) in da bi me kar fajn "tiščalo"...da bi rodila v avtu...

www.by-ab.si

clock-img

23.02.2009, 15:05

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image

Strah pred porodom...tokrat me je strah edino tega, da bi bila na cesti gužva (kamioni) in da bi me kar fajn "tiščalo"...da bi rodila v avtu...

A to je tvoj buši? Čudovita fotka! user posted image user posted image user posted image

Strah pred porodom- mene še ni ujel....pa upam, da me tudi ne bo...

clock-img

23.02.2009, 15:11

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

Ja, to je fotografirala moja nečakinja, ki študira grafiko in me je ponucala za "model" user posted image ...jaz sem si pa v programu dodala srček...

Mojo Mio sem zdaj vprašala, če mi bo pomagala kuhat....in njen odgovor: "MA, MOGOČE...IMAM ŠE NEKAJ ZA DELAT" user posted image  user posted image ...

www.by-ab.si

clock-img

23.02.2009, 15:15

clock-img

felix7

pencil-img

6099

user posted image

uau, huda slikca user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

23.02.2009, 15:20

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ja, to je fotografirala moja nečakinja, ki študira grafiko in me je ponucala za "model" user posted image ...jaz sem si pa v programu dodala srček...

Mojo Mio sem zdaj vprašala, če mi bo pomagala kuhat....in njen odgovor: "MA, MOGOČE...IMAM ŠE NEKAJ ZA DELAT" user posted image  user posted image ...

Še enkrat pohvale za fotko! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mia pa je prava! user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2009, 15:20

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image

uau, huda slikca user posted image user posted image user posted image

se pridružujem izjaviuser posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

23.02.2009, 15:23

clock-img

pocka

pencil-img

2326

user posted image

uau, ful je dobra user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

clock-img

23.02.2009, 15:23

clock-img

pocka

pencil-img

2326

ha ha faca malauser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

clock-img

23.02.2009, 15:30

clock-img

Infinity1

pencil-img

425

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Dobro jutro mamice,

Jaz sem že iz pregleda, kjer je CTG ok, in vse ostalo tudi, zaenkrat ostajamo 2 v 1.

Podatki za seznamček:
teža 8,3 kg (tale zadnji mesec se grozno redim - mam grozen apetit)
naslednji pregled 4.3.2009
.

Lep dan želim vsem skupaj

čestitke user posted image user posted image user posted image  je bil pa res zgoden tale pregled. Kar se pa kg tiče, si pa najbrž ena tistih, ki so se najmanj zredile.

Sem bla že prej kar zajetna user posted image user posted image , tako da če se ne bi čisto nič, bi menda bilo tudi vredu je rekla G.

clock-img

23.02.2009, 15:32

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

občutek, da ti bo trebuh raznesel  jap prisotnouser posted image user posted image user posted image

špikanje prisotno, zdaj se svoje vagine bolj zavedam, kot prej v 23 letih.user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

23.02.2009, 15:40

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

špikanje prisotno, zdaj se svoje vagine bolj zavedam, kot prej v 23 letih.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...HIHIHI...meni pa včasih mali pritiska nekam in se mi zazdi, da mi bo prišlo user posted image  user posted image

www.by-ab.si

clock-img

23.02.2009, 15:42

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...HIHIHI...meni pa včasih mali pritiska nekam in se mi zazdi, da mi bo prišlo user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2009, 15:42

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Ok tak daleč še nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

23.02.2009, 15:43

clock-img

pocka

pencil-img

2326

občutek, da ti bo trebuh raznesel  jap prisotnouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

meni pa buši otrdeva na 10 minut, ma verjetno ni nič, ker ni prvič, da je tako...sem mojemu rekla,da me nekaj sumljivo zbada, on pa meni...ma ne dej,danes se mi ne da user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

clock-img

23.02.2009, 15:46

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

Ok tak daleč še nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image ...sej ni fajn...če pomisliš KDO to dela user posted image  user posted image  malo skeri...

www.by-ab.si

clock-img

23.02.2009, 15:48

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

Pocka...dej...ne me plašit...sej ni še čas...dejmo punce, par KEGLOV zdaj potegnt...pa noge skupaj...še pet dni je do marca, no...user posted image

www.by-ab.si

clock-img

23.02.2009, 15:49

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

user posted image  user posted image  user posted image ...sej ni fajn...če pomisliš KDO to dela user posted image  user posted image  malo skeri...

Ja kar konkretno skeriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

23.02.2009, 16:12

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

vprašanje za tiste, ki imate že otročke - kako boste rešile glede avtosedežev...mislim na razporeditev, ne vem kako bi jih naštimala, ko kam gremo, ali bi dala Taji stolček na sredino ali za voznika ali bi ga pustila kjer je, pa kam naj dam pol lupinico...malo sem zmedena no, kaj je najbolj varno in praktično...mi je pa malo tako,ker baje je tisti sedež za voznikom najmanj varenuser posted image

Mi imamo v obeh avtih sedež od Žigca za sovoznikom, dokler bo user posted image  v lupinici bo ta na prvem sedežu in pol eden od naju (ko bomo vsi4 skup) bo pač sedel odzadaj za voznikom čeprav za mojim možem je zelo težko sedet, ker ima sedež skoraj v pritljažniku user posted image user posted image user posted image  no v stilotu to še gre ma v cliotu bolj težko ampak za daljše poti gremo itak vedno s stilotom,

Pri nas bo tudi tako. Vsaj na začetku.

IZVIRNO SPOROČILO: yania
Ma jaz sem se pa danes zbudila s tako bolečino na desni joški, da je grozno...sploh ne vem kaj je to....mogoče sem zaležala, mislim da ni nobene zatrdline, se ne morem niti toliko prijet, da bi orenk preverila, ne morem dvigniti roke...ko pa mali potegne....auuuuuuuuuuuuuu kako boli....držte pesti da mine....ma kriza je s totimi joškami...aja, poje pa že 78ml...sem ga prej za hec tehtala prej in po D.....čeprav sem imela občutek da ne poje toliko, ker imam bolj mehke...verjetno se zdaj vse to umirja in ne bojo več tako trde....

Tole pa zveni kot zastajanje mleka v delu dojke ali pa že začetek mastitisa. Čim prej pod zelo topel tuš (kolikor le preneseš) in masirat predel. Najprej na rahlo, ker boli kot user posted image . Tako postopno zmehčaš. Potem pa vedno bolj močno, tako da mleko iz tega predela izteče. Po masaži pa pristavi user posted image . Tudi to zelo boli, kot si že napisala, a user posted image  najboljše izprazni dojko.

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Punce!

Janjap iz FR je čez vikend rodila!!!!  Ostalih podrobnosti ne vem!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE user posted image  user posted image  user posted image

Pa user posted image  vsem za današnje preglede.

PUPI pa veliko sreče na skupni poti.

clock-img

23.02.2009, 16:19

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

poročilo s pregleda....vse je OK...user posted image  pa se je spustil kr nizko in zato me tako fajn boli tam spodaj...ni me gin.pregledal ampak je samo potipal trebuh, ki otrdeva, popadkov nič no lažni, mi je pogledal če kaj otekajo noge in to je to...aja, pa tablete moram do konca jemat...

KG +1,5, 6.3.09. kontrola

clock-img

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

IZVIRNO SPOROČILO: Sey

Sem pa res bolj zaspane sorte!user posted image

same zaspanke al kaj...no, da se pohvalim, da sem to noč spala od 23:30 pa vse do 4-ih pol sem mogla na wc in sem nazaj zaspala do 7:15; user posted image

Jaz sem pa mogla bit od 7ih že na CTG-ji v Po!
Bom pa popoldne nadoknadila!user posted image

sey, s katerega dela Primorkse si pa ti? najbrž si kdaj že napisla ampak user posted image  pozabljivost...a v PO imaš G? so  v redu?

Iz Sežane.
Hodim pa k Merlotu in je super!

uuu, jaz sem pa 4leta hodila na faks v sežano, samo ko se spomnem....
samo da je G OK je vse drugače; no sej moj je tudi v redu, samo gre menda kmalu v penzijo in ne vem kaj bom pol...

Mogoče te še poznam!user posted image

say,
kaj veš, a si tudi ti hodla na kakšen faks gor oziroma na visoko upravno šolo?

clock-img

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Nekaj pa sem izvedela..upam, samo, da janjap ne bo jezna, ker širim te informacije brez dovoljenja:

Raphaël je težek 3110 g in velik 50 cm.

ma ne bo jezna, saj ve, da je vse samo dobronamerno in da navijamo zanjo user posted image

ne bo jezna, me smo tako prijazne in pridne so user posted image

čestitke za user posted image  pa lepo se cartajte

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem