cita - poskusi se čim manj sekirat, ker to res ful vpliva na nastajanje mleka, verjamem,da je težko, jaz bi tudi verjetno bila čisto na koncu z živci,če bi izvedela kaj takega, ampak poskusi odmislit
uni - jaz sem ga tudi vsak dan pri kosilu spila in je bilo mlekeca z izvoz
drevozivljenja - kot so ti že ostale povedale, pri meni je tudi tako, včasih je dopoldne bolj miren, ampak zvečer pa obvezno nadoknadi med 20.30 in 21. je vedno revolucija v bušiju
, glede kajenja pa ti ne znam svetovat, sicer pa kar je je, če že celo nosečnost kadiš, je itak brezveze,da se zdaj sekiraš,če kaj škodi...jaz sem v prvi nosečnosti nehala kaditi po 2 mesecih (2 meseca sem skadila 2 na dan), ko sem nehala dojit sem spet nekaj začela,ampak sem spet zanosila in takoj nehala kadit in upam,da tako tudi ostane
IZVIRNO SPOROČILO: dushka
Zdela je bila pri meni patronažna sestra. Taja lepo napreduje, ima 2560 kg. Tudi jaz imam probleme z mlekom. Imam full premalo mleka, niti za en obrok. Dajem ji nadomestno mleko.

, glede dojenja, pa poskusi čim več počivat, pa kak uni spij, baje je počitek zelo pomemben na začetku, da se mleko tvori