Evo mene, se spet švercam an drugem računalniku, k me moj spet
.
Da hitro pšreberem kaj je kaj novega.
Reby veselo uživa. Pa saj tako je prav. Pa vidim, da si dobro opravila na pregledu.
Goldy, a ti pa že ta teden lahko pričakuješ dan D. Saj zdaj pa vrjamem, da oči že komaj čaka.
Kruce, super za bolniško
, pa vidim da ste skoraj zvedeli za spol. Ja ta naklučja znajo bit res zanimiva.
blanč, prav vesela sem, da ste že čez 30. tednov. Vrjamem pa, da bi bila sedaj pa kar noseča, ko si lahko začela uživat.
sonček in zvezdica, naše RR mamice sta nas prišli pogledat.
mojsonček, vidim da se dobro rihtate, da je pupa vse spravla že pod komando. Ko jo pa gledam na slikici pa čoist vrkamem zakaj, ko je pa tak cuker.
zarja moja, pa ti soi itak ena super poljubčkana medvedka.
miška, kako si kaj. Jaz tudi ne morem tvojega bušija pogledat. Še dobro, da sem ga ne dolgo nazaj v živo.
Se*, kako pa si ti kaj. Tudi kar drviš naprej.
Saj res, kje je Sempre*?
Bumo, upam da se vse uredi. Nič naj te ne skrbi. Na koncu se zna še zgoditi tako kot pri Goldy, da boš skoraj do roka zdržala. Me pa bomo itak držale pesti, da bo z vama vse v redu.
punsha, saj tvoj beta je pa noro dober. Super
Bolniška pa ja, jaz k sreči nisem imela nikoli kontrole, ampak nikoli ne veš.
miklarom, ja saj ti greš pa že počasi proti NS. Tam se boš šele raznežila, ko ima otroček že take človeške poteze in ni več "samo" fižolček.
špelka, a si ti že kaj bolje. Sem nekaj brala pri gorenjkah. Upam, da si sedaj o.k.
Kicsi, pa saj itak da si zaljubljena v svoja dva fanta, ko sta pa taka cukra.
mlinčka, upam da ubogaš miško in prideš v petek. Da te vidim našo dvojno nosečko.
mismis, ja saeptember bo en dva tri tukaj. Še posebej, ker je vmes dopust, ta pa itak vedno prehitro mine.
No, pri nas je pa sedaj sobica prebarvana, sva se potem kar za nežno zeleno odločila. Itak da je lepa
. Je pa še tako prazna, še posebej v primerjavi s prej. Notri je en kavč, posteljica in previjalna komoda. Mal sem že dekorirala z nalepkicami za na steno. Zdaj pa samo še detalji. Zdaj me čaka samo še pranje oblačil, sem res že čisto v gnezdenje padla. Saj še dober mesec, pa smo na koncu. Kako gre čas hitro naokoli.
Komaj pa tudi čakava na torek, ko imava (gotovo zadnji) UZ, da vidiva najinega otročka.