Lep pozdrav
No, kot vidim je kar zatišje tu gori.
mismis, ja za naju z anci banci še ni čas. In hvala za včerajšnjo kavico.
Bumo, kako si je kaj bolje?
Goldy, ja tebe pa tudi že močnejši popadki dajejo. Zdaj bo pa res en dva tri dan D na vrsti. Ja, p pazi da te z anci banci ne prehitiva, ker jaz sem od sobote še kar čisto fuč. Sem vsa narobe, trebuh otrdeva, kakšen krč vmes, ampak panike pa še ni (vsaj po moje, al pa sama sebe mirim)
Reby, ja s slikico sobe pa ne bo nič, ker nama je fotoaparat shodil. In to prav danes, ko ga je moj nujno potreboval, ko je imel zaključek sezone s tamalimi otroki, pa so imeli par igre in tekmo. Je bil prepričan kako bo dal na spletno stran in tako naredil reklamo za naslednje leto, pa je vse padlo v vodo.
Kruce, ja ti si bil pa danes priden, zgodenj pa si nas tako pocrkljal s kavico. Hvala.
Pa ja ne bodso spet zgodnje jutranje ure na vrsti?
anci banci, vidim da si tudi še bolj tako tako. Jaz se tudi od sobote nikakor ne morem sestaviti. Mi kar nekaj trebuh otrdeva, kar mi prej ni (mogoče enkrat na 14 dni). Pa danes sem mela spet en tak krč. Samo ni bil tako dolg in močen kot v soboto. Mam pa jutri UZ, s sredo pa pregled pa bomo videli kaj bo rekel G.
Kar se pa naših fantov tiče pa pomoje res lahko vse z veseljem rečemo, da smo vesele da jih imamo. Je pa tako, so tako pridni, pozorni, nežni,...tudi zato ker se oni prav tako veselijo naših težko pričakovanih zakladov kot me in so tudi ponosni na nas, ki jih sedaj še nosimo v našik trebuščkih. Bo mogoče Kruce lahko pokementiral kaj na to in po vsej verjetnosti potrdil, da je tako.
No, jutri pa komaj čakam UZ, močno upam da je vse v redu, da je že pravilno obrnjen-a. Pa da malo povprašam kako je kaj s temi mojimi težavami, čeprav se o tem moj G raje pogovori, ko imam pregled, še posebej ko če je naslednji dan, tako kot je pri meni.
Mam pa še eno težavo. a še kateri zatekajo prsti na rokah, da so čisto trdi in imate mravljince. Ker jaz imam sedaj te težave opribližno 10 dni, jih ves čas razgibavam, daje vsaj kaj bolje. Mi pa vse leti izrok, ker je oprijem čuden, nimam občutka.