writing-img

RE: Nosečke po IVF/ICSI

clock-img

12.06.2009, 13:42

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Še tukaj, po zadnjih informacijah naj bi bili Blanč in Mlinčka v porodnišnici.

Blanč mora zdržati še en dan, ker je danes dobila inekcijo za pljučka, medtem ko naj bi bila Mlinčka že ready za akcijo. Dajmo jima izkazati malo podpore in navijajmo za njiju in njune pikice.

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 12.6.2009 13:43:09 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

12.06.2009, 14:21

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Blanč mora zdržati še en dan, ker je danes dobila inekcijo za pljučka, medtem ko naj bi bila Mlinčka že ready za akcijo. Dajmo jima izkazati malo podpore in navijajmo za njiju in njune pikice.

Opa! Držim pestke in navijamo!

blanč - zdržite toliko, da injekcija prime.
Mlinčka - držim pestke, da bosta prinčipesi kmalu v vajinem naročju!

clock-img

12.06.2009, 14:23

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

No da še jaz poročam iz včerajšnjega pregleda;

naša pikica je zrasla in je velika 19,20 mm in srček veselo bije. Dr. Reš mi je izračunal pdp 14.01.2010 in da sem noseča slabih 8 tednov - se baje pri zamrznjenčkih drugače računa pdp kot pri živih zarodkih. Na nuhalno pa sem se naročila k njegovi hčerki Uršuli in sicer me je kar on naročil 8.7.2010.

Lep pozdravček vsem

Čestitke da je vse bp!

BTW - hm ... nuhalno maš najverjetneje še letos, mar ne? user posted image user posted image

clock-img

12.06.2009, 14:45

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Jeeeee, super novička, kako sem vesela. Samo da bo vse vredu z njima in z vsemi škrateki, kar 4 jih bomo zdej dobili. Dejmo punce user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

12.06.2009, 14:46

clock-img

Reby

pencil-img

3844

hummer - držim pesti, da bo vse ok na NS in da bo s pikicama vse vredu user posted image
a.jrad - super za pikico, to je pa res lepa novička user posted image

clock-img

12.06.2009, 14:59

clock-img

Lsica

pencil-img

1745

Super,
- navijamo za Mlinčkouser posted image user posted image user posted image , da bo čimprej cartala svojauser posted image user posted image . Saj sem rekla da jo spustim pred manouser posted image user posted image user posted image .
- in navijamo za blanč - naj zdrži še malo...

clock-img

12.06.2009, 18:32

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

Blanči - soseda moja dajmo dimah full močno s teboj in da bodo pikice vredu diham,diham................ diham,user posted image user posted image user posted image user posted image

mlinčika - tudi zate diham, dajmo punce držita se in vso srečouser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

12.06.2009, 19:47

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

Tudi jaz diham z našimi dvojnimi nosečkami user posted image

Naj bo vse, kot je treba!

user posted image  za Blanč

user posted image  za Mlinčko

clock-img

12.06.2009, 21:49

clock-img

sabsa

pencil-img

331

Blanči in Mlinčika držita se! Naj porod mine brez velikih bolečin in brez zapletov. Pa da bosta čim prej v naročju držali svoji štručki!

clock-img

12.06.2009, 23:08

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

O Marička! Me je kar streslo! Ob tej pozni uri tako beremuser posted image ............
Ja seveda že sopemmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

clock-img

13.06.2009, 06:35

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Dobro jutro! user posted image

user posted image

clock-img

13.06.2009, 06:41

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro! user posted image

user posted image

Ha ha ha - prehitela si me za dobrih 5 minutk.
A vse ostale pa ste zaspanke? Jaz sem že od 5 budna... user posted image

clock-img

13.06.2009, 07:33

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Se* - jaz pa sem danes po dolgem času spala vso noč kot ubita, sem že pozabla, kako je to user posted image

clock-img

13.06.2009, 08:08

clock-img

Bumo

pencil-img

612

Blanč,Mlinčka....puce, držim pesti, da bo vse bp!!!user posted image user posted image user posted image
Jutro punce in fanteji.

clock-img

13.06.2009, 08:11

clock-img

Bumo

pencil-img

612

blanči, tale user posted image je še posebej zate in za tovjo bebico!!!! mislim na vas!!!

clock-img

13.06.2009, 09:10

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Mlinčka in Blanči diham diham!!!!!!!!!!!!
Si sploh ne predstavljam v eni sobi tolk veselja,
4 otroc in dve lepi novopečeni mamici
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

13.06.2009, 09:16

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mlinčka in Blanči diham diham!!!!!!!!!!!!
Si sploh ne predstavljam v eni sobi tolk veselja,
4 otroc in dve lepi novopečeni mamici
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutrčka....

A že veste kaj kej dogaja pri mlinčkotovih in blančiki?

i belive i can fly....

clock-img

13.06.2009, 09:34

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

če se še vedno diha.. diham tudi jaz za vaju blanč in mlinčka... dejmo punce

clock-img

13.06.2009, 09:40

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

jutro!

kako je kaj z BLANČI in MLINČIKO,  še vedno diham za vamauser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

13.06.2009, 09:45

clock-img

a.jrad

pencil-img

238

Blanči in mlinčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dajmo;

naj bo vse ok in da bosta kmalu videli svoje user posted image

clock-img

13.06.2009, 10:09

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

Ojla! Kaj niste ble v Kongu? Pa že tako zgodaj pokonci?

Dihaaaam!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

clock-img

13.06.2009, 23:24

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Tud jaz diham za mlinčko in blanči, dekleti, želim vama in vašim malčkom vse dobro. user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

14.06.2009, 06:03

clock-img

Reby

pencil-img

3844

user posted image

clock-img

14.06.2009, 06:18

clock-img

Lsica

pencil-img

1745

Dobro jutro,

tolk smo nadihal, da sam še čakamo novice....
Blanč?, Mlinčka? že cartata?

clock-img

14.06.2009, 12:57

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Ojla!

I am back! No, več nas je. user posted image  V petek sva prišli domov. Zdaj pa cartanje, spanje, dojenje, malo Aptamila, previjanje, malo jokanja in boleči šivi. To je opis trenutne situacije pri nas. user posted image  

V glavnem bilo je takole: ob cca 10-ih dopoldne so sezačeli popadki na 5 min. Ob 14 uri sva šla v P, kjer CTG ni še nič pokazal, odprta za en prst, ob osmih zvečer so bili že na 3 minute in odprta 3 cm. Takrat smo se podali proti porodni, malo čez devet so mi predrli mehur in se je začelo bolj zares. Moj je bil krasen, prav tako babica, ki me je skozi masirala. vmes so se mi popadki ustavili, okrog polnoči smo začeli s potiskanjem. Sem pa res mislila, da mi bo hrbtenico odprlo. Trudili smo se ful dolgo, tako da sem bila že čisto brez moči (popadki pa so spet pojenjali), morali so me prerezati in za iztis uporabiti malo vakuma. Na koncu sem bila že tako utrujena, da sem se bala,  da jim bom tam na mizi omedlela. Ampak je bilo vse ok.

Res je, kar pravijo, da je potrebna psihična in fizična kondicija. Samo mene je fizična mal zajuser posted image . Tisto ležanje zadnji mesec se mi je krepko poznalo. So me pa vsi v porodni pohvalili, da sem bila taka luštna, pozitivna porodnica.user posted image  

Alja je sonček, moj tudi. Res ne vem kako bi brez njega. Med popadki mi je ful pomagalo, da je bil zraven. Sem mu pa skoraj prste polomila. user posted image Zdaj doma vse rihta. No, med vikendom smo aktivirali dedija za kuho (mojega očeta).user posted image user posted image

Me pa bolijo šivi in do včeraj nisem šla na taveliko potrebo in je bilo zelooo hudo. A se zadeva že ureja....user posted image

V glavnem hvala vsem za čestitke in spodbudo, Kruce tebi za osvetlitev slikce.... Grem jest....

Pa smo 4!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem