ojla
Mami mlinčka in oči mlinček, iskrene čestitke ob rojjstvu vajinih zakladov Taje in Anje
.
Bumo, vidim da te je doletelo strogo ležanje. Samo zdržite vsaj do 36 tedna, pa naj bo z otročkom vse v redu.
miklarom, ja kmalu boo akcija tudi pri nas. Boš videla, tebi pa bo tudi nekje po 20 tednu vse šlo hitreje. Vsaj pri meni je bilo tako. Cirklaža pa naj pomaga, da bo sedaj pa vse v redu, pa kaj govorim, itak da bo vse v redu.
miška, kot sem rekla jem tablete elevit že celo nosečnst. Poleg tega pa jem polnozrnat kruh, veliko mlečnih izdelkov, sadja in zelenjave. Od mesa pa najraje rdeče meso, perutnine pojem zelo malo (pred nosečnostjo pa sem jedla samo perutnino, zdaj pa mi ne diši). Ampak vidim, da je tebe doletelo, da moraš jemati dodatek železa.
Sempre, že obe odštevava tedne, skoraj dneve, ane? Kako gre vse skupaj hitro. Za CTG pa se lahko zgodi, da ga bom imela tik pred rokom, prej pa ne. Je taka praksa v KR.
Lisica, bi taje skozi okno vrgla kar računalnik
Ah, bo že.
Ti pa imaš samo še 9 dni, pa vidim da se otročku še nikamor ne mudi.
špelka, kako je šlo na drugem testu za sladkorno. Je vse v redu?
Kruce, pa ste konec z MŠ. Nas čakata še 2 obiska. K sreči imamo vsak dan (vmes nam vikend privošči počitek), zaradi praznika in dopustov, drugače se zna malo razvleči pri nas. Naslednja skupina, ki ima v juliju MŠ, pa jo bo imela baje zaradi dopustov kar cel mesec, vsak teden eno predavanje. To je pa kar malo prehuda.
Reby, ja meni je G rekel, da naj pazim na težo, ker sem imela še od prej polno zaloge. Drugače pa suhicam ne teži.
Se*, a veš da jaz tudi dostikrat rečem, da se je še najbolje vleklo v času postopka pa tja do prvega UZ, potem po 20 tednu pa čas kar hiti.
hummer, po NS se tudii odvali kamen, najbolj krizni tedni so za tabo. Ti kar uživaj v nosečnosti.
danana, jaz mislim da gresta lahko s tvojim v akcijo že sedaj. Itak še kakšeen mesec mine, dokler ne prideš na vrsto. Vidva kar pogumno, pa naj vama takoj uspe
anci banci, potem pa kar lepo zdržat do 38t, potem pa akciija. Paa končno konec špik.
Goldy, vidim da ste pri vas vsi trije pridni. Lepo, epo. Kar tako naprej.
Zdaj pa grem nazaj počivat. Danes si moram nabrati moči za zvečer, ko grem na žur (je treba do konca izkoristit vsako priliko za žur
). Sem pa od danes že slamnata vdova, vse do 1.7. ko pride moj nazaj domov. Tako, da dasnes mi bo kosilo skuhal bratec, potem par dni tašča, pa potem oči še par dni. Kaj je meni lepo. Me vsi crkljajo, ko sem boga reva sama doma. Me skrbi, da ne bom pozabila kako se kuha.