Po dolgem času se spet javljam
Vidim, da je kar nekaj novic.
Rubin, želim vam da bi bilo vse v redu.
Lsica, kako si opravila na CTG. A so te kar v P obdržali? Ja, mi pa že odštevamo. Gre tako hitro vse skupaj, da je kaj.
Goldy, res se dobro rihtate. Je prav lepo to prebrat. Mi bomo pa tudi 1,2,3 trije.
Reby, me tako razvajajo, da je joj. Pa še za vsak moj korka morajo vedet.
Špelka, potem pa ti želim da ta teden spiješ bolj okusen koktajl s pomočjo limone in, da pokaže da nimaš sladkorne.
anci banci, tako malo sva narazen glede na PDP, pa se meni kar zdi, da si ti že na koncu. Ne vem, a za sebe ne dojemam, da sem tudi že pri koncu.
Bumo, na žuru (dekliščini) je bilo dobro. Polno smeha, klepeta,....da sem komaj znala it domov.
Sempre*, ja smo imele vikend mrk pred RR. Vsaj jaz.
barchy, super za dva korenjaka. Vrjamem pa, da ti/vama polepšata vsak dan posebej.
Se*, še dva dni pa boš videla svoj zakladek. Midva sem se tudi noro veselila vsakega UZ. No, jaz sem pa danes bila na predzadnjem predavanju MŠ. Še jutri gremo v P, da nam bolj natančno povedo o sprejemu v P, pa o možnosti lajšanja bolečin pri porodu.
miklarom, ti boš pa tudi kmalu imela NS. Boš videla kakšen čudež je to. Tako majhno bitjece, pa ma že čisto človeško podobo.
Danes je bila prav panika. Najprej me je tašča cel dopoldan klicala na domači telefon, šele po parih urah ji je kapnilo, da smo v dobi GMS-jev. Jaz sem pa bila dopoldan v službi, ker sem se šla poslovit od sodelavk in otrok, predno se začnejo počitnice. Tašča pa že mislila, da je kaj narobe z mano. Potem me je pa zvečer klicala mami z morja, pa se nisem javila, ker sem mela GMS na potiho, saj sem bla v MŠ. Ko sem jo pa nazaj poklicala, je pa že imela črni scenarij v glavi, da sem padla, ko sem se tuširala in dobila popadke, pa ne morem do telefona,... (ja, ja moja mami ma buuuujno domišlijo
), pa je že hotla klicat taščo in tasta, da naj gresta pogledat če je vse v redu z mano. Itak je pa pozabila, da sem ji povedala, da mam MŠ. Kot kaže bo te dni tako, da bodo vsi morali vedeti za vsak moj korak, kje sem, s kom sem, ..... Bom pod strogim nadzorom. Zdaj pa ne vem, a so vsi že opravili tečaj za nadzornike, a kateremu še manjka kak izpit.