se* in semper* - previjalna je bila 200 eurov. Sem mislila, da bo manj, sam je mizar vse specificiral. Res je pa lepo naredil. Jih drugače dela Sadeko, samo tista je manjša, midva sva pa želela večjo in s poličko itd.
Hvala, hvala
za pohvale za Aljo. Čist podobna meni! Eni pravijo, da je izrezana jaz, drugi, da je cel očka. Resnica je pa nekje vmes, usta ima moja, podbradek pa očijev. Je pa res ko spi izrezana jaz. Moj pravi, da je spredaj čist podobna meni, zadaj pa celi žlahti.
spelka - jap, Alja je vedno bolj glasna, več dni kot šteje, bolj je glasna....
"Pove", če je pokakana, če je lačna, če hoče objemomer, višinomer, stiskomer (to smo tudi zdaj izumili).....
loremi - vedno mi je grozno brat takšna sporočila. Pa zakaj se ne morejo vse zgodbe končat s srečnim koncem. Če verjamemo ali ne, vse ima nek namen. Sicer ga takrat, ko nam je hudo ne vidimo....
Ne bom rekla, saj bo, ker zveni preveč oguljeno...
zarja in mismis- lepo da sta se pri nas oglasili. NO, pravzaprav tudi jaz "gostujem" tu....
Se bom počasi spravila v horizontalo. Moj je šel v mesto - imamo Pivo Cvetje in mi imamo družinsko srečanje - oba brata, oče, svakinji... In jaz prijazna žena sem ga celo spustila, ko pride domov, bo prevzel pa še nočno...