IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
SEMPER vprašanje, če bom lahko dihala s tabo ampak držim pestke, da bo porod čim manj naporen zate in tvojo bebico...
Sonček, zelo lepo, da si si odtrgala malo dragocenega časa

Ja, glede dihanja še jaz ne vem, kdaj in kako bo

Danes me že cel dan neki šraufa, pa špika, sam nič pretresljivega ... Razen tega da ves čas neki stokam

Hvala za pestke, sem prepričana, da bodo pomagale, pa če bo še katera malo name pomislila, bo pa še toliko bolje
Zgodbica, ki si nam jo napisala, je sicer res dolga, ampak hvala bogu, da pišete tudi o tem, da si bodoče mamice znamo predstavljati, kaj nas še čaka ... Na žalost

Jaz sem sicer bolj nekonfiktna oseba, pa nekako verjamem v poklicanost in kompetentnost ljudi za določene poklice, ampak očitno je marsikdaj hudo drugače

Žal mi je, da se vama je moralo to dogajati in upam, da bo v prihodnje takih in podobnih komplikacij čimmanj
Kimsy, čas, ki ti ga G nameni je bil tudi moj pomislek, ko sem se odločala, če bi se zavzela za to, da ostane dr. D tudi moj G. Pa mi je že sestra v Leonišču svetovala drugega, še najbolj zaradi tega, ker nosečne pač niso njegova prva usmeritev

Glej, kakorkoli že, važno je, da si srečka

, pa kot berem, tudi ostali G niso bogve kaj (razen redkih izjem), kar bi lahko v končni fazi tudi za mojo rekla ... Čakamo pa itak povsod, jaz le redkokdaj manj kot 2 uri

Ja, dej si tikerčka nared, da bomo ves čas obveščene o tvoji nosečnosti, veš, čas tako hitro mineva ... 1-2-3 pa boš čez polovico, pol boš pa počasi že dihala, mi pa s tabo
Lučka, prav vesela sem, da si se malo oglasila, pa prav nič nismo hudi, ker si pisala samo o sebi in svoji družinici ... Saj to je tisto, kar nas najbolj zanima

Glede dojenja se ne sekiraj, jaz sem se odločila, da bom vsak dan spila en kozarec piva, če bom imela s tem težave, pa ne tok zato, ker je menda dobro za mleko, ampak predvsem zato, da ne bom tolk na to mislila
Sem si ogledala tudi slikice in so prekrasne

Uživajte še naprej, pa naj se vse uredi, da vam bo še lepše!