Reby - z zamudo ampak iz srca ti voščim vse najlepše , pupika moja
obi - ja to s cukrom so mene tudi zdej testirali v bolnici, k so mi najdli malo povišan sladkor, samo sem jim povedala da nisem bila tešč k sem pojedla en fajni čokoladni rogliček
, pa so me dali pol na ta test OGTT pa sem imela potem takole; na tešče ; 4,7 po eni uri ko sem spila to pocukrano vodo k je tak navzgravžna, da ti je k'r
sem imela ,10,3 po dveh urah ;6,7 in po treh urah , 3,2 , tak da mi ga niso našli in je res bil kriv rogljičeh
, kaj morem če se je pa malemu v bušiju zaluštalo
, lej meja je tako do 6. in pri nosečnicah je lahko baje do 7. sam ti naši G. delajo malo panike, pa dobro naj bojo previdni nič škode, vsaj takrat te vredu pregledajo. Jazn imam pa sedaj po teh tabletih za pritisk malo prenizki tlak, tak da mu bom to povedala v petek ko imam kontrolo.
vsem se opravičujem k se včeraj nisem nič javila, ampak sem cel dan skor prespala, ker sem imela vročino pa kar lilo je iz mene, in mi je pasalao samo spati, no danes pa sem malo boljše in brez vročine
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži