IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks
Sm jest skoz pravu da zna bit tam okrog 15ga
kruce, smo zgodej začel govort, da bomo skup, pa se zna res zgodit , sam upam, da se vaše dete vmes še na glavo prekopicne. kako pa je s to koprivnico? tega pa ne vem, pa ravno včeraj sem se mazala pod prsmi, ker sem dobila 'alergijo' (beri - cel dan zunaj v vročini in še posebej toplo je, kjer se joške na trebuh naslonjo...)
danes je druga G gledala našga korenjaka na UZ in se čudila, kako je res velik, menda ma že okol 3100g, z glavo je že v nizkem štartu (zato bi bla jaz skos na wcju), obseg 324, na ctgju je bil kr preveč živahen, tko da je rekla, dejte roko gor pa ga mal umirite, to je pa preveč! sicer mi ni dala slikce, ampak sm vidla pol na monitorju, da so bli roki že od 13.naprej... je pa s ponosom pokazou kaj ma med nogicami, se je še G nasmehnla, kakšno pozo je napravu
sm pršla domov, pa povem , pa ga je že strah, kako bo to kr naenkrat tle
jutr moram že ob 06.30 zajtrk jest in lulat, nasledn
pregled + ctg mamo pa
13.8. v glavnem, navodilo je blo počivat... itak.. pa sej ne, da bi bla še kej ful aktivna, mam v sredo dekompresijo, pa razmišlam, če bo spet vroče, da bi kr zaklučla s tem.
lep večer vsem, upam, da se boste vsaj malo ohladile(i), men je pasal tale dežek...