Strije: jaz med nosečnostjo nisem nobene opazila (je pa res, da se neki ful nisem s tem obremenjevala) in se mi je prav fino zdelo, k sem imela toooook velik trebuh (kot je očitno tvoj, Obi), pa so mi nastale šele po porodu
in to ravno tako nad popkom - kar en tak konkreten skupek strij
Je bilo tam očitno največje raztezanje
. No, sam je fino, če tvojega
nič ne moti
Očitno mu je še kaj drugega bolj pomembno
Oblačila za tamalčke: jaz sem po zgledu iz P, našega
oblačila v dvoje rokavčke in žabice spodaj. Dvojne benkice torej ali pa kaj podobnega ... sem tudi kombinirala benkica pa bodi, sam to je malo nerodno oblačiti, ker benkica se zapira zadaj, bodi pa spredaj, prvih nekaj dni si pa itak (no, ne vem kako je z vami, kok mate kaj izkušenj), vsaj jaz sem bila čist zelena in sem se že samo ob previjanju šist prešvicala od napora, da ne govorim, kako je bilo pri umivanju in preoblačenju
Sem imela tudi jaz malo teh benkic in tudi žabic samo ene par, pa sem seveda mojega hitro poslala v BC, jih še malo nakupit
No, ko pa je prišla k nam patronažna, je ta malega čist slekla preoblekla v bodi z dolgimi rokavi, pa še štumfke mu je gor nataknila
Si moreš mislit - prej je bil v dveh majčkah in še žabicah, revček
Pa se mi je zdelo tko, malo čudno, ko sem gledala slikice pri julijkah, kako jih mamice malo oblačijo
Zdej smo še dolge rokavčke ukinili in imamo samo še kratke, pa štumfke. Vse tisto nakupljeno bo torej za naslednjega
ostalo
Pa še številke: naš je kar velik (ima že 4 kile pa pol, ob rojstvu je imel 58 cm), pa mu še vedno 56 najboljš stoji, je pa res, da tudi v 62 čist OK izgleda. Je pa res, da je malo večje cunjce lažje oblačit. Sploh, če niso bodiji za zavezat, ampak tisti za čez glavo (mi niso nič kaj preveč fajn, pa jih mam kar nekaj. No, s kratkimi rokavčki še nekak gre, v dolge si kar ne predstavljam rokice not tlačit).
Zdej sem se pa tudi jaz razpisala ... takele so pač moje izkušnje. Mogoče vam bo kaj lažje, če boste še kaj kupovale ... sicer pa lahko še vedno svojega dragega pošljete v nabavo
Če sem jaz mojega spravila, k sovraži trgovine kot
pol bo pa tudi vam ratalo
Drage nosečkice, božite bušije, jih boste pogrešale.
Joj, tole pa moram še napisat: včeraj sem šla sama v lekarno, možek je pa ta malega vmes čuval. Se vsedem v avto, nažgem muziko (od Alenke Godec ta zadnji CD - mi je FUL všeč), pol se pa spomnem: ajej, sej sploh nimam več družbe s sabo. A veste, da me je kar vse veselje minilo
K sem v bistvu ves čas mojemu otročku pela - 9 mesecev sem imela ves čas nekoga ob sebi, vsak trenutek dneva, kjerkoli sem bila
Tko da ... uživajte v dvojini (tudi trojini
), dokler lahko!!!!