Alo,
joj Semper ,nas je tudi tak vroče
. Smo meli včeraj selitev narodov. Atija smo izselili iz spalnice ,ki gleda na SV stran in je bolj hladna in lahko jo razhladim s klimo oz. vlago ven potegnem ,da ni tak sparno in smo ga naselili zacasno, dokler se n eohladi v otrosko sobico.
Ma tam on lepo vse kaj nuca pa se toplo mu je pri srceku, ceprav je sam
ooo ,smo nesramni ,a ne? OK, saj ni tako hudo, on si odpre vrata na balkon in je ze hlad v sobi, jaz pa to nisem mogla, ker spimo pri majhni lucki z bebo in bi nas potem komari pojedli.....nocoj smo spali, kot pravi cari......samo ,da nam ni blo vroce
.
Smo pa v tej vročini čez dan v bodiju s kratkimi rokavi, povijalni plenički in pa dokolenkah....
spancka na rahlo pokrita s tetra plenicko in to je to....ko ji je vroce ne spi, ne je in je prav tecna pupa......tak pa ji ocitno ful pase.
Babe, zdaj si pa res že cajt davate...Rebica, pa kam to rineš v Lj....a boš pol tam rodila al kak
Sekica...Alcatraz praviš...čaki, čaki...ti bom zdaj glih najdla šarmantnega gospoda ,ki se mu na Sean O Connery ime glasi...da te odpre malo
Špelka, krasen buši!!!!
Mikla, Obika, Zarja, Sonček, Lučka, Lana in ostale moje nosečke,mamice, pa Krucovi....uživajte in lep vikend....
ve, ko mate rok, pa se spravte rodit...meni že sape primanjkuje, kk dolgo že diham