Jutroooo,
no končno sem spala kot nekoč, pred davnimi časi. Trdno spanje s sanjami. Prav pasalo je. In pomembno je, da sem naspana. Tak da lahko grem rodit.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Reby in Se* dajta no, pejta rodit.
Hm, ja bi bil že skrajni čas, a ne?

Preden naju še obi in krucetova ženkica ne prehitita ... Samo.. niiiiiič ne kaže. NIČ
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica
PS: Serendipity, mi lahko zaupaš kaj pomeni tvoj nick? Poznam en komad s tem naslovom, v slovarju pa nisem našla prevoda.
Jap, je komad, je en filmček J. Cusack špila. Dobesednega slovenskega prevoda sicer ni. Pomeni nekaj v smislu ''nenadno razodetje, ugotovitev, razsvetlitev''.
Me veseli, da imate nek ritem. Vidim pa da te tamala zaposli še skoraj v tistih redkih trenutkih spanja. Lepo se cajtate!
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
Reby in Se - a se keri že kaj dogaja, dajmo, dajmo rodit
Oja, dogaja, dogaja!

Kava se kuha. Reby-ina je sicer odlična, sam mal preveč virtualna za moj želodček
Goldy - uživajte!
ps: Prav prejšnjo soboto zvečer sva z mojim ležala in se pogovarjala kak bova v naslednji soboti (torej danes) že cartalo našo bebo.. Hm, saj dan se je šele začel - ampak - no, bomo iz varnostnih razlogov to raje preložili na naslednjo soboto. Ma, či pa te te naše žužike nede vö, pa iden peški do in na 3glaf!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.8.2009 9:18:22 >