writing-img

RE: Nosečke po IVF/ICSI

clock-img

23.08.2009, 12:46

clock-img

Bumo

pencil-img

612

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Jutrčka!

Bolj kot se tamaučki upirajo prit na zrak, bolj sta dobre volje naši trebuškarici Reby in Se* user posted image user posted image user posted image Je prav veselo tu gor zadnje nekaj dni!

Ampak mi bi vseeno malo dihali user posted image Tiste, ki smo že rodile, da se spet malo spomnimo, kako je bilo; tste, ki pa to še čaka, pa da pridno malo povadijo, da bo na dan D lažje user posted image

semper, to si lepo napisala ,se podpisem.
uzivajte nedeljo

clock-img

23.08.2009, 13:17

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Semper - vidiš, sem ti rekla zadnjič, da se mi zdi, da bo pr men tak ko je blo pr teb. Dobre volje? Po mojem se mi že mal meša od te vročine, pa od nespanja user posted image
Bumo - polubčkaj malo princesko

Men že cel dan telefon zvoni, pa sms-ji, maili... sploh ne folgam odgovarjat, pa sem že zadnjič vsem povedala, da ko bomo rodil, bojo zvedl.

clock-img

23.08.2009, 13:19

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ja, reby a še niste?user posted image user posted image
ja včasih je bolj rečt da imaš rok kak teden kasneje kot v resnici, ker potem si v primeru, da si čez rok, nonstop klican in smsiran ...kot da nisi že sam dfost nervozen

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

23.08.2009, 20:33

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Men že cel dan telefon zvoni, pa sms-ji, maili... sploh ne folgam odgovarjat, pa sem že zadnjič vsem povedala, da ko bomo rodil, bojo zvedl.

nooo, ene pa skačemo po RR in čakamo novičke user posted image user posted image user posted image , se mi prav smiliš...kako pa spiš?

.....in prišla je Živa....

clock-img

23.08.2009, 21:31

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Semper - vidiš, sem ti rekla zadnjič, da se mi zdi, da bo pr men tak ko je blo pr teb. Dobre volje? Po mojem se mi že mal meša od te vročine, pa od nespanja user posted image
Bumo - polubčkaj malo princesko

Ah, se kar z vsem strinjam kar je Reby napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2009, 06:27

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Dobro jutro! user posted image

user posted image

clock-img

24.08.2009, 06:29

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Danes pa vas je v akciji, navijam user posted image  user posted image  user posted image
Se* - dej ti pa že zdej kej zrihti s to vašo pupo, da grem jaz pol za tabo, da ne boš rekla, da prehitevam user posted image

Ponedeljek, 24.08. 
obayifo - pregled in CTG
Serendipity - pregled in CTG
mojca976 - UZ
gapii27 - pregled

clock-img

24.08.2009, 06:42

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Jutrooo,

Reby - hja, nič ne kaže novega pri nas. No, sem se pa odločila, da ''dovolim'' prehitevanja user posted image user posted image user posted image Le kdo bo tak dolgo čakal, da se naše detece spomni in pride ven. user posted image Ti pošljem sms kaj dogaja (oz ne dogaja), ok ?

clock-img

24.08.2009, 06:47

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Se* - ja, le dej, pošlji, da ne bom spet cel dan živčna user posted image  

clock-img

24.08.2009, 06:49

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Se* - ja, le dej, pošlji, da ne bom spet cel dan živčna user posted image  

user posted image user posted image user posted image
Jaz sem včeraj tudi cel čas mobi gledala... user posted image user posted image user posted image

Upam, da moj mesič danes vseeno ne bo (spet) vseboval istih oz podobnih informacij kot tvoj - zaprto, nič popadkov, bebi se še ni spustil, ipd... user posted image user posted image

ps: so naju vsaj 4 septemberke (enojne nosečkice) že prehitele...  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 24.8.2009 6:52:49 >

clock-img

24.08.2009, 08:35

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

dobro jutro!!!!!!!!!!user posted image

a še n'č ne dogajauser posted image

Reby in Se - dajta no danes pa le naj gre vsaj ena rodituser posted image

Ponedeljek, 24.08. 
obayifo - pregled in CTG
mojca976 - UZ
gapii27 - pregled

pa še navijamo danes za naše akterkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

24.08.2009, 08:56

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

...
...
no sej,...
sem vedla, da se vama še ne da. user posted image user posted image
Nekak me tole spominja na čas ko smo rojevale Sonček 33, Zvezdica, Shuka in jaz....
Ne pa ne.. Pa stavnice, pa ne vem kaj...user posted image user posted image
Eto, jaz pravim, da bo RebY rodila v sredo prot večeru ali zvečer, ko bom jaz glih enga mrzlega odprla in se končno vsedla , Se* pa bo voda odtekla že v sredo zgodaj zjutraj, rodila pa bo opoldne. Ko bo zvonilo.
A je dost natančn?

Špelca in Mihec 9.2.2009

clock-img

24.08.2009, 09:15

clock-img

miska73

pencil-img

4167

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

...
...
no sej,...
sem vedla, da se vama še ne da. user posted image user posted image
Nekak me tole spominja na čas ko smo rojevale Sonček 33, Zvezdica, Shuka in jaz....
Ne pa ne.. Pa stavnice, pa ne vem kaj...user posted image user posted image
Eto, jaz pravim, da bo RebY rodila v sredo prot večeru ali zvečer, ko bom jaz glih enga mrzlega odprla in se končno vsedla , Se* pa bo voda odtekla že v sredo zgodaj zjutraj, rodila pa bo opoldne. Ko bo zvonilo.
A je dost natančn?

Tale scenarij se mi čist dopade.
V sredo mam glih cajt... pa dva glaža šampanjca v enem dnevu tud menda lahko popijem.

clock-img

24.08.2009, 09:16

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Kdaj ga potem pijemo? A v sredo. user posted image

clock-img

24.08.2009, 09:35

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Naša Sekica ima rahle popadke, 1 cm odprta, jutri gre v P. To mi delaj user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

24.08.2009, 09:42

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Naša Sekica ima rahle popadke, 1 cm odprta, jutri gre v P. To mi delaj user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Končno

clock-img

24.08.2009, 10:10

clock-img

obayifo

pencil-img

856

no, pa se je končno začelo user posted image , dejmo se*, da začnemo prakso dihanja bolj resno jemat user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

reby, potem v sredo pa ti, a ne? in če je treba, se jaz javim za četrtek user posted image , moj itak že prigovarja malemu, naj že ven pride, pa ga mali očitno ne jemlje kaj preveč resno

kruce se nič ne javlja?? že v nizkem štartu?

no, bomo vidl, kaj bojo nam rekl danes na ctgju. sem se pa včeraj zbudila z mokro majco, mi je ena joška mal 'spustila' pa je bil prec komentar, no vidš, vse že dela, pejt že rodit, no user posted image

a je katera delala test za streptokok B ?

clock-img

24.08.2009, 10:15

clock-img

Bumo

pencil-img

612

Ponedeljek, 24.08.
obayifo - pregled in CTG
mojca976 - UZ
gapii27 - pregled

clock-img

24.08.2009, 10:20

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Končno

ja, končno, no dej Reby ala....

.....in prišla je Živa....

clock-img

24.08.2009, 10:57

clock-img

Bumo

pencil-img

612

clock-img

24.08.2009, 10:59

clock-img

Bumo

pencil-img

612

no, res končno. zdaj pa akcija Seki, mi že dihamo!!!!
Rebica, zdaj, ko te gnjavijo po telefonu pa že iz inata moraš it rodituser posted image user posted image razen ,če je beba rekla, da iz inata ne bo ven šlauser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2009, 11:27

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

sekica - bravo akcija se začenja vsaj pri tebiuser posted image user posted image user posted image , začenjam dihat, go,go,go,go

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

24.08.2009, 11:50

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Seki to mi deli user posted image  user posted image  user posted image .
Pa se je končno začelo user posted image  user posted image  user posted image .
Reby ti pa jutri user posted image .

Obika ti pa pojutrišnjem user posted image

Pa še Krucika..

Vas imam na sumu, da boste ta teden kar vse 4 rodile user posted image  user posted image  user posted image

Lupčke vsem mojim dragim nosečkam in mamicam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

24.08.2009, 11:53

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

user posted image  user posted image  user posted image

pupe - mal še sapo šparajte do jutri. Rahle popadke je CTG pokazal, jaz nič ne čutim user posted image . Upam, da se do jutri zgostijo, da nazadnje ne bom tam na sv. Petra čakala user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

24.08.2009, 11:55

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

go seki, go seki, go seki.......

Ponedeljek, 24.08.
obayifo - pregled in CTG
mojca976 - UZ
gapii27 - pregled

Vsem uspešne preglede user posted image user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem