cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nosečke po IVF/ICSI

clock-img

02.09.2009, 09:16

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dober večer - enkrat za spremembo namesto dobro jutro user posted image  Mi smo danes prišli domov in seveda kaos, ampak se bomo že navadli. Po 19 urah navadnih in 6 ur umetnih popadkov bo to mala malca user posted image  Hvala vsem za navijanje, dihanje. Blo je hudo, ampak v trenutku, ko je prišla ven štručka, vse pozabljeno. Nč, grem še prpopat kakšno slikico....

Reby, poskusi se malce naspat, tako po obrokih......Tomi je res cukr, lepo se cartajte!!!

Krucek, držim pesti, da bo hitro minilo, pa javi ne.....da ne bomo dihale še dva dni.....

goldy, vam je dala vedet, kako se revica počuti user posted image user posted image , je pa res prav mala princeska user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

clock-img

02.09.2009, 09:18

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

lana - in smo ji dali kapico dol...sam ne vem, pa kako bo v jeseni in pozimi, ker se že zdaj dere kot jesihar, če ji kapico damo gor ali pa klobuček

Pa smo 4!!!

clock-img

02.09.2009, 09:24

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

lana - in smo ji dali kapico dol...sam ne vem, pa kako bo v jeseni in pozimi, ker se že zdaj dere kot jesihar, če ji kapico damo gor ali pa klobuček

user posted image , ja, to pa zna bit zeloooo velik problem......vsaj pri mojem je bilo

clock-img

02.09.2009, 09:36

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

user posted image ku-ku punce user posted image

A pol dones dihamo za kruciko? Mogoče je pa že fertik user posted image user posted image Zdej bi se prilegla ena brzinska, ane?

clock-img

02.09.2009, 09:44

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

lana - tega s kapicam se pa res veselim!!user posted image  Pa bomo preživeli.user posted image  Kako si pa ti reševala situacijo?

Pa smo 4!!!

clock-img

02.09.2009, 09:49

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image iiiiiiiiiiiiiii kako lepo dete!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

02.09.2009, 09:53

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

Halo dekleta!

No pri meni še nič novega... danes imam ob 13 uri pregled in bomo videli če je vse ok in ali se je že začelo kaj dogajat!!
Se oglasim na raport ko se vrnem!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

02.09.2009, 09:58

clock-img

lana70

pencil-img

2857

Krucek sporoča:

Alo, alo! Dobili dozo za popadke in odhajamo v porodno....

zdej pa punce dihaaaaaat....user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.09.2009, 10:00

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

lana - tega s kapicam se pa res veselim!!user posted image  Pa bomo preživeli.user posted image  Kako si pa ti reševala situacijo?

večni boji......pa nedaj bog, da so kaj grizle......ponavadi je cmevhal in si jo poskušal povlečt dol...čez čas pa obupal ali pa pozabil.....ko je bil pa že malce večji, smo pa kupovali fensi šmensi kapice user posted image  ali pa bili kar na traku.

clock-img

02.09.2009, 10:08

clock-img

mojsonček

pencil-img

1068

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Krucek sporoča:

zdej pa punce dihaaaaaat....user posted image user posted image user posted image

uuuuuu, akcija user posted image user posted image user posted image  dihamooooooooooooo, dejmo KRUCE, dejmo KRUCIKAuser posted image user posted image user posted image

GOLDY Alja je bla princeska tut če je bla mal pobruhanauser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

clock-img

02.09.2009, 10:19

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Pol pa dihajmooo! Kako že to gre?user posted image

Pa smo 4!!!

clock-img

02.09.2009, 10:50

clock-img

Reby

pencil-img

3844

A danes dihamo? Dejmo, dejmo, jaz sem še čist frišna.
No, letim Tomi alarm user posted image

clock-img

02.09.2009, 10:58

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Diham, diham, diham,.....diham. user posted image Se mi že vrti v glavi A sem že iz vaje. user posted image

clock-img

02.09.2009, 11:20

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

Oktavija - srečno na pregledu user posted image user posted image

Kruce -
diham, diham, go,gouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

02.09.2009, 11:25

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Kruce.....dihamo, dihamoooooo......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

02.09.2009, 11:28

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image

kaki cuker user posted image user posted image user posted image

pri taki izbiri bo treba naslednjič pupo urihtat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

02.09.2009, 12:57

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

Krucek sporoča:

No, pa dejmo! user posted image user posted image user posted image
Reby, ti pa lohka mal zabušavaš - si se že dost namatrala user posted image

clock-img

02.09.2009, 13:17

clock-img

lana70

pencil-img

2857

Krucek javlja v živo iz postojnske porodnišnice:

Odprti 8 cm popadki na 2 min

user posted image user posted image user posted image  madona krucek, pa to ste v finišu!!!!

clock-img

02.09.2009, 13:21

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

lana, super si ti naš reporter user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Dajmo, krucika! user posted image user posted image

clock-img

02.09.2009, 13:28

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Mr and Mrs Kruce - upam, da ne prepozno --- diiiihaaaaaamoooooo!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Reby - cuker od cukra user posted image user posted image Je pa vidim tudi tvoja izkušnja nepravljična. Glavno da imave/imamo svoje sonek pri sebi! Se res vse pozabi user posted image

Goldy
- opala, kakšna lepotička v belem. Prava prinčipesa. user posted image user posted image

oktavija - jaz sem za vsak slučaj v nizkem štartu (še v kondiciji predihavanja)

clock-img

02.09.2009, 13:30

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Goldy luštna punčka

Reby lušten poba

Sekica čakam tudi Zarjo.

Kruce in co. - dihamo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

02.09.2009, 13:53

clock-img

lana70

pencil-img

2857

Krucetov sms ob 13:37:

Karolina

Kruce, kar na jok mi gre, čestitam, res!!!! pozdrave tudi kruciki user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.09.2009, 13:56

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dejmo Kruci... dihaj, dihaj, dihaj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdaj bom pa jaz na vrsti za dihanje...

Jaz nazaj s kontrole... bejba je dobro in tehta okoli 3,5 kg, plodovnice je še dovolj... Če do ponedeljka ne rodim (beri: upam da bom) imam CTG v celjski porodnišnici...
Danes mi ni delala CTG, mi je pa naredila UZ in ostale meritve...

Mene nekaj ob strane štiha, ampak mislim da me pupa nabija z nogicamiuser posted image ....

clock-img

02.09.2009, 13:56

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Kruce  čestitke ob rojstvu princeske Karoline. LEpo in radi se imejte.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

02.09.2009, 13:57

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

Krucetov sms ob 13:37:

Karolina
Kruce, kar na jok mi gre, čestitam, res!!!! pozdrave tudi kruciki user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa tole spregledala!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za malo Karolino in veliko cartanja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem