cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nosečke po IVF/ICSI

clock-img

02.09.2009, 14:10

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Madonca no, grem Aljo podojit, pa se taka stvar vmes zgodi! Kruce in Krucika - čestitke za Karolino!!!! Uživajte na polno!!!

Pa smo 4!!!

clock-img

02.09.2009, 14:20

clock-img

mojsonček

pencil-img

1068

juhej, pa jo mamo, še eno pupo, da ne bodo sam fantiči... KRUCE & CO. ISKRENE ČESTITKEEEEEEEE!!!!!

Moja sreča sta moja sončka...

clock-img

02.09.2009, 14:50

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

KRUCE IN KRUCIKA -] ČESTITKE ZA MALO KAROLINO, VELIKO CARTANJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 2.9.2009 14:51:38 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

02.09.2009, 14:51

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Krucek, iskrene čestitke za malo Karolino, seveda čestitke tudi mamici in sestrici

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

02.09.2009, 15:06

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

Karolina, dobrodošla!!!!

user posted image

clock-img

02.09.2009, 16:41

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Kruce, čestitam user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa imaš že 3 punce, ki ti bodo povzročale sive lase user posted image

clock-img

02.09.2009, 17:18

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Pupike naši Podganci je voda odtekla. Akcija se začenja! Dihamo.
Pošljite ji vse dobre misli, kar jih premorete.

Podganca naša vse bo dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

02.09.2009, 17:19

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Kruce čestitke še tukaj user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

02.09.2009, 17:20

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Moja najdražja podganca, diham s teboj in želim, da hitro mine.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

02.09.2009, 17:21

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Podganca naša vse bo dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aaaaa, user posted image , kako pa to, a ni malce prezgodaj, ene dva meseca user posted image user posted image , ojoj

.....in prišla je Živa....

clock-img

02.09.2009, 17:32

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Dejmo naš Ratatujček, srečno in vse dobro tvojima škratkoma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

clock-img

02.09.2009, 17:32

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Kruce in Krucika - iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice Karoline user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

clock-img

02.09.2009, 18:03

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Podganca naša vse bo dobro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pošiljam dobre misli in moči za mamico ter vse želje, da bi s sočnkoma bilo vse dobro!!!

< Sporočilo je popravil loremi -- 2.9.2009 18:12:55 >

clock-img

02.09.2009, 18:19

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

JOJ, PODGANCA MOJA, , MISLIM NA VAS TRI IN NAJ SE VSE SREČNO KONČA, RADA VAS IMAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZATO SE MI NI JAVILA , KO SEM JI SMS POSLALA, PA ŠE VČERAJ SMA GOVORILE

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

02.09.2009, 19:17

clock-img

mojsonček

pencil-img

1068

O madoniš...

MIŠKA DRŽIM PESTI ZA TEBE IN TVOJA MIŠKOLINA, DA BO VSE OK, ČEPRAV STA TAKO POHITELAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

clock-img

02.09.2009, 19:47

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Draga miška, držim pesti, da je in še posebej, da bo z vami vse v redu.user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.09.2009, 19:52

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Mikla jaz sem jo tudi popoldan klicala, pa se mi ni oglasila. Potem me je nazaj poklicala in rekla, da se je popoldan slabo počutila in izklopila zvok na telefonu, potem ji je pa voda odtekla. Popadke je imela takrat čisto rahle in so rekli, da se najmanj 2 uri še ne bo nič začelo dogajati. Drugače so pa bili izvidi vsi dobri.

Podganca moja tanartaljubša mislimo nate in vemo, da bo s tvojima miškolinoma vse v redu user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.09.2009, 20:13

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

Mikla jaz sem jo tudi popoldan klicala, pa se mi ni oglasila. Potem me je nazaj poklicala in rekla, da se je popoldan slabo počutila in izklopila zvok na telefonu, potem ji je pa voda odtekla. Popadke je imela takrat čisto rahle in so rekli, da se najmanj 2 uri še ne bo nič začelo dogajati. Drugače so pa bili izvidi vsi dobri.

Podganca moja tanartaljubša mislimo nate in vemo, da bo s tvojima miškolinoma vse v redu user posted image user posted image user posted image

Ja vidiš , pol se mi pa zato ni oglasla, ti boga revica naša, pa še včeraj je blo vse vredu. Samo da so bili izvidi vredu, pa tud mala dva miškolinkota bosta vredu, jest močno držim pesti za vse tri in da če je že moglo priti do tega, da se le ne bi dolgo matrala in bi ji hitro minilo.

clock-img

02.09.2009, 20:18

clock-img

efika

pencil-img

32

Oj, dolgo se nisem oglasila. Dnevi pač kar letijo. Vidim, da je kar nekaj novopečenih mamic in očkov - ČESTITKE VSEM!user posted image

Mi še čakamo. Do konca še 7-8 tednov, čeprav napovedujejo, da bo prej. Bomo videli.

Lepo se mejte.

clock-img

02.09.2009, 20:23

clock-img

gloria

pencil-img

4900

KAROLINA IN DRUŽINICA ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

02.09.2009, 21:38

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Miška73 je rodila. Sva govorili. Fanta imata kar lepo težo 1420 in 1430. Vse lepo kaže. Oba sta zajokcala. Podganca se dobro počuti in se vam zahvaljuje za vse pestke in dobre misli. Več bo pa jutri povedala, napisala.

Jupiiiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vse dobro. Čestitke Miški in Miškonu.
No zdaj pa jaz jokcam od sreče user posted image  user posted image

clock-img

02.09.2009, 21:47

clock-img

nokes

pencil-img

1441

reby, čestitke za tomijauser posted image

kruce, vam čestitke za karolinouser posted image

mišek73, joooj, kako sta pohitela mala mišeka, naj vam bo lepo in da kmalu pridete domov, veseli in zdravi!!!!user posted image user posted image

babike, mirno nočkouser posted image

nokes

clock-img

02.09.2009, 21:48

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

kruce user posted image user posted image user posted image čestitam! lepo ime user posted image

podganca user posted image user posted image user posted image hitro rastite, da boste kmalu doma!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

02.09.2009, 21:49

clock-img

lana70

pencil-img

2857

Miška73 je rodila. Sva govorili. Fanta imata kar lepo težo 1420 in 1430. Vse lepo kaže. Oba sta zajokcala. Podganca se dobro počuti in se vam zahvaljuje za vse pestke in dobre misli. Več bo pa jutri povedala, napisala.

Jupiiiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vse dobro. Čestitke Miški in Miškonu.
No zdaj pa jaz jokcam od sreče user posted image  user posted image

HB, da je vse v redu!!!!! Podganca, čestitke in držite se!!!!

.....in prišla je Živa....

clock-img

02.09.2009, 21:55

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

miška - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoja sinka. Vse bo ok!

Pa smo 4!!!

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem