Eno deževno dobro jutro vsem!
Najprej malo navijanja za današnje akterke
IZVIRNO SPOROČILO: Reby
Sreda, 04.03.
Lučka25 - posvetovalnica
mandreja-pregled
efika - UZ
No, mi smo dons končno malo več spali, čeprav me gladko zaj... žile na nogah in me včasih tako bolijo, da se mi kr fuzla...
REBY upam, da se tvoja posteljica čim prej premakne kam višje...
Punce, glede morfo... jst sm šla samoplačniško v Dravlje k hčeri od ata... 85 € košta s CD-jko pa mal sem bla razočarana, ker bi mi lahko tut kkšn 3D/4D zapis nardila, pa ni... mislim, da je brez CD-ja 70 €, no v glavnem, jst sm bla s pregledom zelo zadovoljna, vse kar je gledala mi je sproti razlagala, tut izvid sem dobila z vsemi podatki, grafom... men je to čist ql, veliko bolj, kot pa, če mi samo reče, da je vse ok... sej vem, da nisem iz tega foha, kar pa ne pomeni, da me rezultati ne zanimajo in da mi ob vseh teh cifrah ni nč jasno...
ANČI in
LUČKA a vajini bebici pa tko prehitevata... jah nč, bomo pa prej dihal, a ne
OBI jst mislim, da bi se tvoja G in osebna zdravnica morali bolj zavzeti za to, da lahko v miru nadaljuješ nosečnost brez takih pretresov... in tale zdravstvo res j.e.b.e v glavo delodajalce posledice pa itak nosi pol zaposleni... upam, da ti uspe vse zrihtat tko, da boš predvsem zadovoljna ti... v našem sistemu moraš biti očitno še pravnik, da bi lahko uveljavljal kkšno pravico... človek se lahko prvič sreča s tako zadevo pa mora znat že kr pritožbo napisat pa poznat vse haklce in zakonodajo na katero te pol lovijo... kriza

dons, če nisi k zajedalec, nekje sploh nič ne dosežeš... ti kr mal teži G in osebni zdravnici...
SE* ti pa lepo počivat, če bo buši še trd pa kr lepo Mg pit al pa papcat, da ne boš po nepotrebnem zaskrbljena... meni je zdaj veliko bolje, ko upoštevam oboje
KRUCE kako ženička? vidva s hčero dobro prenašata nosečniške hormone

?
LSICA, SEMPRE kako pa vajini bebici? Pridno brcata? Počutje uredu?
GOLDY kdaj gremo pol na porodniško? Men je zadnjič računala, da tam nekje 16.5. pa prej me je hotla še na ves letošnji dopust dat pa sem gladko zavrnila... to bi blo spet v breme delodajalca, jst mam pa tko zlatega šefa, da mi na misel ne pride, da bi mu to delala, če mi pripada bolniška... dopust mi vedno da kadar ga hočem in kolikor ga rabim, samo, da je delo opravljeno pa sva vse zmenjena in sem gladko zavrnila njen predlog... kaj pa punči, ma še disco party

?
WP velkam tu d čirlider klab

, sej prideš kmalu na naš seznam, a ne
evo še kofi, če me že ni katera spet našišala...