IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Lsica dej mi malo povej celo zgodovino tvoje bolniške. Za koliko so ti podaljševali. Pa kakšne razloge sta navedla tvoj G in osebni zdravnik. A si imela kakšne večje zdravstvene probleme? Ali si na bolniški tko kot jst bolj preventivno - IVF, starost...
Ja miška, mislim da gre bolj za preventivo. G mi je kar sama omenila, da bi bilo tako bolje, ker se v službo vozim - 2 uri dnevno porabim samo za vožnjo, pa takrat je bila zima,

....Čeprav sem imela kar hudo krvavitev v prvem mesecu - mislim, da je to v prvem predlogu tudi napisala. Pol ko se je stanje umirlo pa ni nič drugega dodajala samo da sem zanosila po IVF (ICSI), mojo starost (37 let) ter da priporoča bolniški stalež. Pa v katerem tednu sem. Vse skupaj tri stavke. Mi je pa v materinsko knjižico napisala vso med. zgodovino (histeroskopija, odstranitev pregrade, Letzz, ...pa vse ostalo kar smo dali čez), potem pa itak komisija zahteva kopijo materinske knjižice, pa ma vse notri napisano.
Aja podaljševali so mi pa 3x, prvič za 3 mesece, drugič samo za en mesec, tretjič, zdaj nazadnje pa za dva meseca do pričetka porodniškega dopusta.
Včasih so še zdravniki govorili, da tiste, ki zanosijo po IVF imajo avtomatično bolniško celo nosečnost... Upam da ne boš imela s tem nobenih problemov. Saj jih ni veliko, ki bi jim zavrnili, čeprav ne razumeš kako se odločajo, ker navadno imajo ravno tako utemeljene razloge

.