Mismis
lepo, da si pršla na naš seznam
Spelka kaj se to bere... upam, da boste vsi čisto v redu in naj čimprej minejo težave
Kicsi kar naj še malo vztrajata
Naska lepo se sestavite in v novo borbo, pa kmalu spet nazaj pridi
Goldy moj trebuh tudi občasno rata trd, ko da se bo razpoču, se mi zdi, da bolj pogosto, če sem velik pokonc in ne dam mira, je pa fino, da maš G, ki sprejme tvoj klic in te potolaži
Reby naše dete ima tudi svoj ritem brcanja in včasih, ko bi ga rada čutila, ni nič, drugič pa ne vem, al se mi po črevesju pretaka (sam je preveč spredaj) al je hitrostno brcanje in boksanje v igri, imam pa AS, tako da v sili malo priklopim
Lsica a vaš pa čokolado? mi še nismo zgruntal, ampak če je po obeh, bo vsake dobrote vesel, po meni 'močnatih' zadev, po očku pa mesa.. o kilah pa kr ne bom, ker tehtnca komej dohaja
Lučka lepo te je brat. pri nas tut še nič ne nabavljamo, smo rekl, da bomo počakal, da vidmo, kaj bo, pol se bomo pa spravl... je pa tko, da okol nas vsi že nekej majo in bom verjetno dobila stvari tik pred zdajci, ko jih bodo oni prerastl... drugače pa meni tut noge zatekajo, ampak samo, ko sem cel dan v službi in sedim za računalnikom polnih 8 ur al pa še več, kadar sem doma, se očitno dovolj premigam, da se temu izognem
Mojsonček ja, tiste 'avtomatske' bolniške so ostale v preteklosti... lepo,da si ti zrihtala in boš v miru počakala doma. je pa res sr... ko ti napišejo, da se tut premaknt ne smeš od doma
Blanči, seveda je v redu, saj veš, punčke so bolj nežne, pa te bolj narahlo boža.. sej ko bo še mal zrasla, bo pa tut ona kakšno konkretno sprožla
moram pa še naše novičke sporočit
danes je prišel izvid od AC, zgleda vse OK in na velko veselje mojega
bomo imeli FANTKA!!!! (jaz pa priznam, da sem kar pričakovala, da bo tako, pa si nisem upala na glas rečt
)
uživajte v pomladi in trebuščkih, lepo jih božajte in naj vas veselo brcajo nazaj