Ojla!
No toliko, da povem. Danes sem slikala trebušček in voziček. Slikice so v albumu. Za voziček lahko povem, da gre za Mutsy 4 rid, lupinica pa je MaxiCosi.
Berem, da Sonček 85 že diha. Upam, da že ali ap boš kmalu pestvala.
Kicsi, super, da je vse v redu in ste še v enem kosu in še za naprej dobro kaže.
Goldy, jaz nisem nič razmišljala o akupunkturi. Tudi zelo malo vem o tem, se tudi ne govori veliko o tem. Sem pa gledala enkrat oddajo o akupunkturi pred in med porodom, da jo izvaja ena ginekologinja (ne vem več v kateri bolnišnici) ion, da zelo pripomore k lajšanju bolečin in hitrejšemu porodu. A ti razmišljaš o tem?
anci banci, a ti se moraš p takole dajati z dieto in inzulinom. Še donbro, da bo kmalu konec. Jaz sem bila na sladornem testu že zelo na začetku nosečnosti in je bilo vse v redu.
Reby, nič bat za test. Bo vse v redu.
mismis, lepo t je brati tudi tu, ampak ne več kot navijačica, ampak kot nosečka.
Semprevivum, ja nama se je lepo izšlo glede PDP. No, jaz sem v vrtcu in se mi vse obveznosti končajo s konccem šolskega leta, ker do takrat tudi naredim že poročilo LDN in projektov, čeprav imam čas do 30.6. Me pa potem, ko se vrnem nazaj čaka nov ravnatelj, so ga ravno ta teden izvolili. Pri zdajšnjem sem dobro zapisana in sem imela veliko podporo z njegove strani. Je pa tudi tako, da jaz imam službo za nedoločen čas, mi je veliko lažje kot tebi. Ampak kot praviš, če imaš strokovni izpit, te res povsod radi vzamejo, ker presenetljivo jih kar veliko še nima opravljenega strokovca.
Ostale nosečke in navijačke, ki vas nisem poimensko omenila, vam vseeno želim vse dobro in čim lepše dni.
Jaz pa bom jutri trepetala, kako bo z bolniško. Glede na to kaj vse poročajo v medijih glede recesije, da je treba šparat tudi pri bolniških, se kar pripravljam na slab odgovor. Tako, da če bo dober, bom toliko bolj vesela. Če ne pa....ne vem kaj bom naredila. Šla spet na dopust. Me je pa presenetilo, da mora preteči 1 mesec od zaključene bolniške, da ti jo lahko tvoj osebni zdravnik predpiše, seveda če gre za isti vzrok. A ni bilo prej to obdobje krajše?