Goldy, kot si rekla. Važno, da pupa brca in si tako lahko res pomirjena.
je pa tako, da smo itam me še bolj občutljive na vse skupaj, ko pa smo naše sončke tako dolgo časa čakale. Meni se pa tudi že dete veselo gužva gor med rebra, da včasih komaj zadiham. Ga pol kar malo nežno porukam, da se premakne v malo bolj ugoden poloožaj.
mismis, super za rast hormona in urejeno bolniško.
mojsonček, isto sem rekla jaz. A so me mogli tako zafrkavat na ZZZS, da sem se presekirala, pa me je bilo kar groza. Važno, da je zdaj urejeno. Sem pa tudi jaz prej šla na kak sprehod, p tudi z vozičke sem šla gledat in kar koli za otroka. Tega mi tudi z odločbo niso mogli preprečit, ker to je le en lep del nosečnosti.
Vidim, da si že veliko opravila na CSD, midva bova šla pa po praznikih.
zarja, hvala za kompliment. za buši postavco pa nič skrbet, jo boš mela tudi ti. Jaz sem bolj močnejše postave, res p je, da sem tudi velika. Zdaj pa pazim na prehrano, kilce ne gredo gor (sem še vedno na +1kg) in se sedaj samo še buši vidi, pa seveda moji ogromni balkoni, katerih se pa moj ne brani.
Semprevivum, ja takale naš pihne, pa moj brat tudi. Kar se tiče zafrkavanja in humorja sta si kar preveč podobna. No me je pa prej vsaj brat zdresiral, da sem zdaj vseh hecov vajena. Glede bolniške pa nič bat, če je veliko napisanega, sploh taka opomba kot pri tebi, se ti ni za bat. Za šolo za starše moram pa še poklicat, kako so termini. Moj bi šel tako rad zraven, pa sem rekla, da ti njegovi treningi bodo itak vedno ovira. Računava, da bi šla tam nekje konec maja. Najbolj idealno bi bilo, če bi bila šola tudi dopoldne, ker potem bi moj brez težav hodil. Ah, bo že. Nekaj bo že zrihtal.
anci banci, ja upam, da kmalu dobita voziček. Midva sva bila res šokirana, ko sva ga tako kmalu dobila. Sva pa tudi midva vzela adapterje za lupinico in MaxiCosi lupinico (je bolj varna in kvalitetna od Mutsyjeve). no, vidim, da nama je glede za očetovstvo že odgovorila Lisica odgovorila.
Lisica, hvala za napotke glede priznanja očetovstva. Moj se je prej ves čas hecal, da ne ve če bo podpisal, zdaj pa komaj čaka, da greva na CSD vse uredit.
Se* meni RR že 3 tedne nagaja, zato pa tako težko kaj napišem, ker prej že živce zgubim. Zadnje dni je malo bolje.
ajsi, samo da je vse v redu. Vidim pa, da se otročku še nikamor ne mudi. Vrjamem pa, das že komaj čakaš, kdaj bo dan D. Me bomo pa dihale s tabo.