IZVIRNO SPOROČILO: Bumo
Sekica, pa ti nosečka naša??? In kaj ste ugotovili, bo vaša kužica tud mamica? Mi bomo parili našo kosmatinko , sam ne še zdaj.
Bom pa na eno par razstav še šla, dokler še zmorem s mojim bušijem iti v razstavni ring.
ja, zgleda da bo

. Samo nisem nič vesela - ker smo jo pazili sto na uro, pa pride MR Dog (nek mineštrček

) skoči čez več kot meter visoko ograjo (pravzaprav je capin dve ograji moral preskočiti da je prišel do akcije) pa hupsalala - in so mladiči tu. Grrr, pa bomo meli bassetmešančke

. Čar življenja na vasi so spuščeni pesjani, ki se prosto sprehajajo po ulicah.
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Nosečkice moje ste kar na drugo stran padle.
Sem vas prišla mal pozdravit in povedat, da se vam bo Sapi pridružila.
Danes je imela BHCG 2329
Lupčke vsem
sapi - JUUUPIIII!!!!!! ČESTITKE!
gigetka - lubčka tudi tebi. Komaj čakam da se nam ti pridružiš ...
jona - čestitke za pupolino!
reby - superca se je tole izteklo!
semp* - tudi pri tebi vidim, da je šlo vse kot po maslu!
lučka - hehe, me veseli, da sta se vrnila nazaj v civilizacijo. Uh, kak gre hitro ta čas. Še malo pa bo štručka v vajinem naročju! Upam, da bo test ok, ker mi ni za to it skoz še enkrat ... Bljk!
moj sonček - opa - lep vozek in lep bušček!
ajsina - držimo pestke zate lubika!
kruce - jaz imam Neovin. Kupila v DM-u.

Jaz tudi navijam za svojo ''dečico'', upam da jim bo šlo. Bom pa bolj na trnih naslednji torek, ko imajo NPZ iz angleščine. Jih bom jutri malo obiskala, da vidim kak so. Uh, ne bi si mislila, da taaak pogrešam službo
kicsi - uh, to je pa bila tolažba.. Upam, da ne bo treba ceeelih 9 mesecev da bo vse ok.
Gremo punce!
Torek, 05.05.
spelka12 - pregled
mismis - UZ
OK - meni pa bo kmalu prekipelo - zadnja dva tedna hodim na nočne pohode WC-ja - 4 do 5 x na noč! Potem me še prehlad ma in ne morem nazaj zaspat ... Zdaj pa sedim tu kot sova

. Pa da se malo pohvalim - mi smo pa danes dopolnili 25. teden
Aja, pa še nekaj sem se spomnila.. A vam tudi tak vneto ''težijo'' o velikosti bušijev? Moj ni glih velik in skoraj vsaka tetka oz whoever me pogleda in reče - jah tebi se pa še nič ne pozna... In potem še prejšnjič pade komentar - si ti ziher da je s tvojim otrokom vse v redu? Ker sploh trebuščka nimaš. Kaj pa če ne raste. Hm, naj komeniram kak se taka izjava (kljub ignoriranju in flegmatičnosti) zarine v glavo in se vozi gor in dol po možgančkih

...
No, mam pa idejo da si nabavim majico z napisom: TOO SMALL? TOO BIG? MAKE MY DAY AND JUST KEEP IT FOR YOURSELF.

Sam kaj, jo bom mogla še v slo met napisano za vaške tetkice

. Hm, pa če dobro premislim - to besedilo je preedolgo glede na mojega mini buškija. Smo v fazih treh kebapov, dveh kepic sladoleda in kile jagod.
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 5.5.2009 10:44:35 >