Ohoj. Vidim, da so nekatere zopet med nami, nekatere so na novo.
mlinčka, čestitam za opravljen strokovni izpit.
Meni j bila to največja nočna mor. Samo, da je sedaj za tabo in boš sedaj lepo uživala v nosečnosti. Sem zadnje dni mislila na tebe, vas, še posebej ko nam je Kicsi pokazala slikico svojega trebuha, ki je res velik. Pa pri tebi, je tudi tako? Zdaj si pa gotovo že prijetno okrogla, čas pa tudi kar beži. No, pa saj zdaj boš imela zopet malo več časa in nam boš lahko kaj poročala.
sapi, dobrodošla med nami, smo te že nestrpno pričakovale. Vrjamem, da si sedaj ti najsrečnejša daleč naokoli, ker tako lepa novica, ki smo jo vse po dolgem slišale, je res prelepa. Zdaj pa samo lepo uživaj v
.
miška, super za dobro opravljen pregled. Pa saj itak, da j s tvojima miškolinotoma vse v redu. Še malo, pa se vidimo, če ne z IVF-jevkami pa z exklomifenkami, da vidim tvojega bušija.
mojsonček, kar naj se tam doli lepo vse umiri. Kar še malo počakaj, predno bo pupa dobila dovoljenje, da vas razveseli. Pri imenih pa sav midva oz. je moj našel eno dobro ime, ki je bilo nato tudi meni takoj všeč, čeprav sva že prej imela enega izbranega. Za punco p še lobirava med Nejo in Nežo. Meni je bolj všeč Neža, moj pa nio ravno navdušen, ampak ga bom že še omehčala.
Reby, jaz sem tudi danes že uživala na sončku, sva ga ravno ujela. Zdaj pa se tudi spet malo kaže, pa moj bo prišel s treningov in bova tako ujela še kakšen sončen žarek.
Lisica, vidiš kako je to pri nas, ko mamo tako blizu P. Ampak, da ti povem, da smo mi že prej s starimi starši živeli v tem stanovanju, kjer sva sedaj midva. In, ko je bila mami v prvo noseča in ji je odtekla voda jo je prišel iskat rešilec. Se dostikrat nasmejimo na ta račun, da zakaj niso prišli samo z nosili, saj takrat tako in tako še ni bilo toliko prometa, ker z avtom moraš iti čisto naokoli.
Nič, zdaj grem pa še do konca zlikat, ker odlašam že lep čas nad tem kupom perila.