IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Dan vsem skupaj.
Takole, mi imamo dve GV, prva je velika 0,76 cm, druga pa tam nekje okoli 0,50 cm. Glede na to, da je prva večja, predvidevam, da je to moja blastocista in druga da je morula. Nosečnost potrjena za 5t in 3dni, imamo pa tudi prvo slikico naših pikic
Hvala vsem, čisto vsem za dobre želje in navijanje in ne pozabite, še malo vas bom potrebovala, da mi pri navijate srčke
Miša, tole je fenomenalna novička

Take mamo rade, trikrat hura za blastocisto in morulco

Držimo pesti do konca, brez skrbi
Sabsa, čestitke tudi tebi, pa prijetno nosečnost, s čimmanj težavami ti želim! Oglasi se še kaj!!!!!
Kicsi, Tilen je čudovito ime, meni je ful všeč. Sicer pa smo tudi mi demokratično izglasovali ime našega korenjaka. Naš bo Klemen

- to je edino ime, ki je obema ful fajn. Tudi Timotej je meni zelo lepo, sam mojmu ne potegne

Kar se pa tvojih težav tiče, ti pa samo želim, da doživiš vse skupaj v najmilejši obliki. Pušenjakov odgovor res ni neka tolažba, ampak kaj čmo ... zdej vsaj veš, pri čem si .... Vseeno pa je možno, da ni/ne bo 100% tako, kot je rekel, ane? Drži se! Danes so v porodnišnici v Lj. na svet spravili dvoje dvojčkov, pa ene trojčke

, nam je na v šoli povedala babica
Se*, sem že zgoraj napisala, da je za fantka super ime, Svita je pa nedolgo tega povila moja kolegica ... Se mi zdi, da je trenutno to ime kar IN

Tudi Zarja - ful lepo
Reby, a ti pa praviš, da si pred sedmo pozna s kavico

Ja, jaz vas nekatere prav občudujem ... ti očitno nikoli ne bom konkurenčna
Sapi, beta HCG definitivno diši po dveh!!! Naj veselo vzdušje traja 9 čudovitih mesecev

Veš kaj, pusti ti sestre pri miru ... včasih so čist preveč pametne ... Jaz sem tudi nosečnost začela z dvema, pa ti povem, da mi je bilo ful hudo, ko se je eden nehal razvijati ... Drugače pa sem jaz na začetku Buscopan jemala po tri na dan vsak dan. Šele pred kratkim, ko so se spet pojavili krči, sem ga začela spet jemat, tokrat pa po potrebi.
Mlinčka, bravo za strokovca!!!!

Kok sem ti fovš

Jaz sem ravno danes prejela pošto, da je moja prijava OK in da dobim datum ... Uživaj še zame, kasneje pa se ti pridružim
Špelka, super za bolniško - sej itak, da ti pripada, sam pri teh komisijah nikoli ne veš

Zdrži tele injekcije, da bodo le žile OK in da ne bo več strdkov, ane!? Vse dobro ti želim!
Tudi jaz sem pozabila javiti
naslednji pregled: 2. junij. Zdej pa sem tudi jaz začela konkurirat Lučki, zato bom rajši končala. Še skopiram prej, za vsak slučaj

Tudi jaz to že popolnoma avtomatično naredim ... sem se že prevečkrat jezila kot
Pozdravček!!!!