writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del

clock-img

12.03.2009, 22:15

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

...smo šli na telovadbo za dojenčke, bomo hodili, ker je ful dobr, samo sem žalostna, ker ne smemo hoditi na plavanje, nam je odsvetovala, ker še vedno preveč zateguje rokice nazaj...........naslednji petek imamo razvojno, me zanima, kaj bo.......

kam pa na telovadbo hodita? Mene tudi malo mika, pa ne vem, če imajo kaj v MB user posted image
SAj boste še plavali... zdaj po moje ni najprimernejši čas, ko je veni še hladno oz. piha. Razvojne se ne boj, ker je lahko zelo koristno. Je pa vse odvisno od zdravnice oz. potem fizioterapevtke. Jaz sem v LJ imela kar smolo, sem dobila občutek, da se ji ne da user posted image . V RA (v Šiški) pa je bila zelo ok zdravnica (strokovno gledano), edino preveč me je strašila, nazadnje sem šla čisto presrana od nje in sem tak jokala user posted image

v lj, k andreji semolič.

razvojna..............gremo pa v domžale, dr.šušteršič.baje zelo ok.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.3.2009 22:17:46 >

clock-img

12.03.2009, 22:16

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Jaz se poslavljam user posted image

Kdo ve, kakšna bo noč, pa sami smo doma user posted image

Lahko noč!

nočko..............pa naj bo mirna...........user posted image

clock-img

12.03.2009, 22:16

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Midve sva pa danes popoldne kupili tricikel, pa nogavičke, pa bodije. Danes sem spet enga hudiča zapravila za bavca. Mah naj bo, saj je moja zlata pupica. Mogoče celo edina. Upam pa, da ne. user posted image user posted image Sama sebi jih moram dat, da bo sreča na naši strani, ko bo čas.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2009, 22:18

clock-img

ključek

pencil-img

9047

nič, grem spat.............nočko.........user posted image

clock-img

12.03.2009, 22:24

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

No, pa da vidim če mi je sedaj ratalo Lijino nočno trobentanje:

user posted image

clock-img

12.03.2009, 22:29

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Hahaha... sem se nasmejala,.. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

12.03.2009, 23:07

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Zakaj jaz ne morem videt posnetkovuser posted image  Že svojega nisem mogla, pa petrinega in zdaj še tega, smrk... Kar vrti se tisti krogec, ki kaže nalaganje, v nedogled...

clock-img

13.03.2009, 07:28

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

jutro

clock-img

13.03.2009, 07:34

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jutro babnceuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

13.03.2009, 08:49

clock-img

pf

pencil-img

4436

Jutro tudi od mene.
Me to you saj bo minil ta jok. To je samo obdobje po mojem. Pač ji ni všeč, ampak ne kaj preveč popuščat. To je del vsakdana, da greta na sprehod in da se peljeta z avtom, pa če je LN všeč ali ne. Se bo pupa navadila prej ko slej. user posted image
Meta jaz tudi ne vidim video posnetkov. user posted image

clock-img

13.03.2009, 08:51

clock-img

pf

pencil-img

4436

Midve z Lano sva zjutraj telovadili debelo uro. Ma ji ni preveč, ampak jo malo pomatram.
Šta se mora, nije teško. user posted image user posted image user posted image Vsaj meni ne sme biti, user posted image in user posted image bi se že izmikala.

clock-img

13.03.2009, 08:59

clock-img

pf

pencil-img

4436

Gold fish kako pa kaj ti? Kaj se dogaja na vašem koncu, ker te nič več ni med čvekicami skoraj?

clock-img

13.03.2009, 08:59

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

me pa smo danes nameravale it na sprehod,pa nebo nič,ker bo dežek....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

13.03.2009, 09:07

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

Ja, dobro, je že bila boljša noč user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

slike sem naročila. prvi program, ki normalno dela je http://www.digitalnafotografija.com/slo/
prej sem se matrala že s hoferjevim, leclercovim, meditradovim....ma je vse skup ena žalost. tale pa res dela dobro in hitro!

Jaz sem slike običaj no v DMu naročala. Zdaj pa fotoknjige. Koledar pa sem naročila pri Foto Šimonka (digifoto) in sem bila ful zadovoljna. Bom tudi kako fotoknjigo probala tam naročit.

Leclercov program mi je čisto mimo, sploh ne moreš nikjer videt, kaj ponujajo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

13.03.2009, 09:10

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

zlatika mala user posted image  Pa tak na široko gleda sredi noči user posted image

clock-img

13.03.2009, 09:18

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

me pa smo danes nameravale it na sprehod,pa nebo nič,ker bo dežek....user posted image

Kje pa ti živiš? Pri nas je suho user posted image

clock-img

13.03.2009, 09:19

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

No, pa je meni tudi ratalo en filmček (sicer že 2 tedna star) naložit. Tisti jok na začetku je trma, da ne bo katera mislila, da mučim otroka user posted image

user posted image

clock-img

13.03.2009, 09:24

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

zlatika mala user posted image  Pa tak na široko gleda sredi noči user posted image

Ja hvalabogu je zdaj to nočno zabavo mal skenslala. Odkar je v svoji sobi se samo še enkrat na noč zbuja. Dnes je na primer spala od pol 8 pa do 5h. Takrat sva jedli, pol je pa še do 8h zaspala nazaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2009, 09:29

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Ja hvalabogu je zdaj to nočno zabavo mal skenslala. Odkar je v svoji sobi se samo še enkrat na noč zbuja. Dnes je na primer spala od pol 8 pa do 5h. Takrat sva jedli, pol je pa še do 8h zaspala nazaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Jaz jo bom tudi morala kmalu v otroško sobo dat. Ker bo to mini posteljico prerasla. Saj poglobim jo lahko še malo, ampak ko se bo začela vsedat, pa ne sme več bit not.
Mene malo skrbi zaradi bubija - da bi ga zbujala ponoči. Al pa tudi ne, je bubi itak navajen, ker večinoma v spalnici spi user posted image  No, to mi je zadnja bilka, da ga prepričam, kak fajn je v svoji sobi spat. Že zdaj govori, kak se bosta skozi ograjo pogovarjala user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2009, 09:39

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

suho ja,ampak nič kaj prijazno za šetnjo zunajuser posted image

clock-img

13.03.2009, 09:41

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

bubika pa je že prava telovadkauser posted image

clock-img

13.03.2009, 09:43

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

suho ja,ampak nič kaj prijazno za šetnjo zunajuser posted image

to pa je res user posted image

bubika spi svoj dopoldanski spanec, jaz pa grem malo pred knjige. Da ne zbluzim spet tu na RR user posted image

clock-img

13.03.2009, 09:50

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

Mene malo skrbi zaradi bubija - da bi ga zbujala ponoči. Al pa tudi ne, je bubi itak navajen, ker večinoma v spalnici spi user posted image  No, to mi je zadnja bilka, da ga prepričam, kak fajn je v svoji sobi spat. Že zdaj govori, kak se bosta skozi ograjo pogovarjala user posted image user posted image user posted image

No vidiš...to je kar za izkoristiti user posted image

clock-img

13.03.2009, 09:59

clock-img

petra1978

pencil-img

890

Jazzy1, kak sem se nasmejala Liji. Prave hecke so ti naši bavci.

Bubi, Bubika se pa že ful lepo obrača. Prav lepo jo je pogledat.

Vidim da se pogovarjate kje razvijat slike. Jaz jih vedno dam razvit v Foto Tabor, tudi preko njihovega spletnega programa. In so ful lepe slike pa cenvno zelo ugodne.
Bubi pa tudi fotoknjige in kolendarje lahko naročiš.

MTY, tudi mi smo imeli obdobje, ko se je Gal v vozičju tako drl, da sem ga dostikrat vzela ven sredi sprehoda. Ampak sem vztrajala, zato ker user posted image  mora it ven, jaz ga pa tudi ne bom po rokah nosila zunaj in se je navadil. Mi imamo že športni del in jaz mu ful igrač navesim gor pa se igra. Pa zdaj je zelo zanimivo, če mu dam dudo v roko in si jo proba dat v usta.

Aja, pa dobro jutro user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

clock-img

13.03.2009, 10:04

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

bubika spi svoj dopoldanski spanec, jaz pa grem malo pred knjige. Da ne zbluzim spet tu na RR user posted image

ja,ma brezveze....
meni tavečja risanke gleda,pa tečka...ji je dolgčas,user posted image pa sitnari upam,da bo zdaj malo zaspala....jaz pa se učim....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem