IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ja se mi zdi primerljivo. ti boš pri 50 letih stara zgubana... siva. se zavedaš kak bo tvojega otroka sram. on 20 ti pa 50? halo. sploh veš kak razmišljajo mladi??? nikoli svojemu otroko ne bi naredla take sramote. te ga rajši nimam kot pa da ga mam pri 30 ali še pozneje. bed on bo komaj srednjo šolo končal ko boš ti skoro v penzijo šla. oh ja. pa saj me nič ne briga. saj to je tvoja stvar. in to samo moje mnenje. je pa za zamislit se.
Če bo imel otrok kaj več pameti kot je imaš ti, ga ne bo sram. No in v tvojem primeru bi lahko bilo tudi tebe sram se v javnosti kazati s svojim starcem - ti 20 in on 50 - a je kakšna razlika?
Pa si prepričana, da bo tebi ratalao imeti otroka pred tridesetim? Dokler ne rodiš sploh ne veš, če si zdrav in če ti uspe. In če imaš težave si prav vesel, da ti ga sploh uspe imeti pri tridesetih ali več!
Sicer pa škoda izgubljat besed. Res nevem kaj sploh sprašuješ za mnenja, če si tako prepričana v svoj prav.
Najbrž si pričakovala, da bomo kar vse po vrsti odgovarjale: Če se ljubita imejta otroke! In še ploskale zraven.
Najbrž se boš pa še spomnila tehle odgovorov čez nekaj let... zdaj pa naredi po svoje, imaš vso pravico!
< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 26.2.2009 11:05:21 >