writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del

clock-img

05.03.2009, 22:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Aja...pa ena blondinka sprašuje kaj, kje, zakaj , kako je BARuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bolš da Bojevita ne vidi tiste slike.user posted image

clock-img

05.03.2009, 22:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Aja...pa ena blondinka sprašuje kaj, kje, zakaj , kako je BARuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bolš da Bojevita ne vidi tiste slike.user posted image

hahahahahahahauser posted image user posted image user posted image

Bar je obmorsko mestece v Črni Gori

clock-img

05.03.2009, 22:26

clock-img

Anonimen

Pa mal prej sem vidla lunco na Majčicah user posted image    Luncaaaaaaauser posted image

clock-img

05.03.2009, 22:27

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Sam tisto od tatiodnine...men je pa tko smešno, ko je v bistvu čist normalno vprašal, se nič kregal...pol pa plaz enih bedastoč subjektivne narave...in pol one njemu ne se po forumu ment...saj se ni...saj so oone vse zrecitirale. Ampak zgleda, da preveč držijo z uno, da bi lohk normalno odgovorile. No, men je blo res smešno...kot bi se plaz kokošk usul na enga petelinauser posted image

clock-img

05.03.2009, 22:28

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

Pa mal prej sem vidla lunco na Majčicah user posted image    Luncaaaaaaauser posted image

Ja res je,sem te šla mal pogledat,kaj ti tam delaš............ampak si pa detektivuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

05.03.2009, 22:30

clock-img

Anonimen

Sam tisto od tatiodnine...men je pa tko smešno, ko je v bistvu čist normalno vprašal, se nič kregal...pol pa plaz enih bedastoč subjektivne narave...in pol one njemu ne se po forumu ment...saj se ni...saj so oone vse zrecitirale. Ampak zgleda, da preveč držijo z uno, da bi lohk normalno odgovorile. No, men je blo res smešno...kot bi se plaz kokošk usul na enga petelinauser posted image

Ja, sej to je, ko se vse usujejo.user posted image Pa vse vedo.user posted image

clock-img

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

bojevita je zbolel...se je cel popoldan spraševal kaj ga zebe in ful kuril...mamo zdaj zelo toplo...bil ves siten, tečen...še sam se je napovedal, da je razdražjliv. Pol proti večeru je pa le začel dobivat take steklene oči in je blo jasno, da nekaj bo. Takrat je bil pa že bolj pohlevenuser posted image .

clock-img

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

.............pa pojma nimam o čem se zdej mente,nekaj o forumih..........
user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Čaki, kaj si pa ti tam delalauser posted image user posted image user posted image ?

clock-img

05.03.2009, 22:31

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Aha...hvala za BAr...uno slikco bi pa jaz vidla, če smem...kje je????user posted image

Ja...ena debato, ko je očka spraševal o stikih, pa so ga mamice mal ob steno prtisnile, ker izgleda poznajo drugo plat zgodbe. Nič takega...ta povzetek je bistvouser posted image

clock-img

05.03.2009, 22:31

clock-img

Anonimen

bojevita je zbolel...se je cel popoldan spraševal kaj ga zebe in ful kuril...mamo zdaj zelo toplo...bil ves siten, tečen...še sam se je napovedal, da je razdražjliv. Pol proti večeru je pa le začel dobivat take steklene oči in je blo jasno, da nekaj bo. Takrat je bil pa že bolj pohlevenuser posted image .

Na čvek ga povabi, pa bo takoj boljše volje. Če ne druzga, bo pozabil na tegobe in bolezen.user posted image

clock-img

05.03.2009, 22:33

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Na čvek ga povabi, pa bo takoj boljše volje. Če ne druzga, bo pozabil na tegobe in bolezen.user posted image

Spi že od 8-ih. Sem porihtala pol maledva in šla na aerobiko. Zdaj sem prišla nazaj in vidim, da je mala hotla mal družbe, ker je pri njemu v poslti zavita v štruco....sam podolgemuser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

.............pa pojma nimam o čem se zdej mente,nekaj o forumih..........
user posted image

Dej pust zdej to...povej kej lepega. user posted image

clock-img

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

O tina,ga je zagrablo,ja tud mlade fante virus pohopsa,dej mu eno,pa bouser posted image bolje....................................hec,hec,hec,veš,da mu želim,da se čim prej pocartauser posted image

clock-img

05.03.2009, 22:34

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Didli...kaj praviš ...katera ideja bo meri bolj pomagala. Me prav zanima...a se gresta zdaj aviončka al štručko...navijam zaseuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 22:34

clock-img

Anonimen

Nič takega...ta povzetek je bistvouser posted image

Bi mogla napisat.......se strinjam z vsem napisanim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 22:35

clock-img

Anonimen

Didli...kaj praviš ...katera ideja bo meri bolj pomagala. Me prav zanima...a se gresta zdaj aviončka al štručko...navijam zaseuser posted image user posted image user posted image

Jaz navijam za avijončke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 22:35

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Ja Lunsca...itak je bil na otroškem oddelku.user posted image .user posted image .jaz tršica sem na te bacile že imuna...on pa zgleda neuser posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 22:36

clock-img

Anonimen

Ja Lunsca...itak je bil na otroškem oddelku.user posted image .user posted image .jaz tršica sem na te bacile že imuna...on pa zgleda neuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 22:36

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Kolk greš stavit, da bo moje bolj pomagaluser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 22:37

clock-img

Anonimen

Nic od tega,ker je sama zaspalauser posted image ,juhuhu.
Pa sliko se zame Nya.

clock-img

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

didlina,kaj pa naj napipem lepega,nimam ideje.............pogrešam sonce,sem take ful turobne volje,brez energije,se premikam ,ko megla,veš,da znam sam slikce limat..............bom poiskala,kako lepo..................evouser posted image mi je ful simpatičnauser posted image

clock-img

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Zdej so šle vse na DIPO firbca pastuser posted image user posted image .

clock-img

05.03.2009, 22:39

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Nic od tega,ker je sama zaspalauser posted image ,juhuhu.
Pa sliko se zame Nya.

oooo....sem pa že upala na stavo...pa je mala zafrknila.

No, sam da spiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2009, 22:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

didlina,kaj pa naj napipem lepega,nimam ideje.............pogrešam sonce,sem take ful turobne volje,brez energije,se premikam ,ko megla,veš,da znam sam slikce limat..............bom poiskala,kako lepo..................evouser posted image mi je ful simpatičnauser posted image

Jaz tud komaj čakam sonce, jutr mam še pogreb, mala bo v varstvu user posted image eh, bo že. V soboto al nedeljo je napovedano menda zboljšanje.user posted image Pa itak komaj čakam, da skinemo te bunde.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem