writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del

clock-img

09.03.2009, 20:27

clock-img

Anonimen

oj luncauser posted image
rmrm imas zsuser posted image

clock-img

09.03.2009, 20:31

clock-img

Anonimen

Tanc,lustne slikce,busko Zani srckan bjondekuser posted image Kje si ti in kater je ati?

clock-img

09.03.2009, 20:36

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

evo sem vabila poslala..jst sem ta bjonda user posted image ..ati je pa ta temnolasec v takem črtastem puloverju modremuser posted image ..joj kaka faca si ti..ja lunca lasje so mi zrasliuser posted image ,tko da sem mal drgačna,pa cela sem blont zdejuser posted image

clock-img

09.03.2009, 20:38

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Tanc,lustne slikce,busko Zani srckan bjondekuser posted image Kje si ti in kater je ati?

.....res je srčkan bucek-bjondek,mali smajliuser posted image ...........mami je na dveh slikcah,tud bjondika,sam nekaj pa pogrešam,pri mamici,nasmešek

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

09.03.2009, 20:42

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

kleo, imaš ZS

taanikaa, bom mal kasnej pogledala, si bom vzela čas.

Lunca, mi smo super, pa vi?user posted image

clock-img

09.03.2009, 20:43

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

ja ni blema RMRMuser posted image ...lunca mami ni vedla da jo sploh slikajouser posted image ..drgač se pa mami rada in velik smejiuser posted image

clock-img

09.03.2009, 20:47

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

grem se počasi parkirat pred tv,pa gledat gospodinje,če me nebo spet zmanjkalo vmes,tko da se beremo jutri,lepo spite in mirno noč vam želim..papa

clock-img

09.03.2009, 20:48

clock-img

Anonimen

Sem sla se enkrat gledat.Ati na eni sliki pri drugem otroku sedi,pa zato je mal zmedeuser posted image

clock-img

09.03.2009, 20:53

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

taanika, ful ste luštniuser posted image user posted image . Sam ne vem, kateri je ati, a tisti črtast, al oranžen?user posted image

clock-img

09.03.2009, 20:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

taanika, ful ste luštniuser posted image user posted image . Sam ne vem, kateri je ati, a tisti črtast, al oranžen?user posted image

Un ta fejst,crtastiuser posted image

clock-img

09.03.2009, 20:58

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

.....tud,mi smo ok,saj kar se zdravja tiče,ostalo pa letom primerno-raspoloženjeuser posted image

clock-img

09.03.2009, 21:00

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

kleo,in kako si ti,kako se počutiš doma,pa zrak in občutki boljši kot v nemčiji,pa sosedje,okolica...........??????????

clock-img

09.03.2009, 21:01

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa

grem se počasi parkirat pred tv,pa gledat gospodinje,če me nebo spet zmanjkalo vmes,tko da se beremo jutri,lepo spite in mirno noč vam želim..papa

user posted image tani+žan

clock-img

09.03.2009, 21:02

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

.....tud,mi smo ok,saj kar se zdravja tiče,ostalo pa letom primerno-raspoloženjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2009, 21:04

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

user posted image ...............pa je res,ko pravijo,da začnejo vsako leto prejuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2009, 21:05

clock-img

Anonimen

kleo,in kako si ti,kako se počutiš doma,pa zrak in občutki boljši kot v nemčiji,pa sosedje,okolica...........??????????

Sem ok,sosedov se nisem tolk srecala,zrak je trenutno obupen,ker ata za mano kadiuser posted image ,okolica torej zakajenauser posted image user posted image

clock-img

09.03.2009, 21:07

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

user posted image ...............pa je res,ko pravijo,da začnejo vsako leto prejuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

09.03.2009, 21:08

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

Sem ok,sosedov se nisem tolk srecala,zrak je trenutno obupen,ker ata za mano kadiuser posted image ,okolica torej zakajenauser posted image user posted image

..............ah,bejš,bejš,pol ti ni pri nas ušeč,pa pejd ven.............samo,čak mal,saj tud ti kadiš...............o,ti,tiuser posted image user posted image

clock-img

09.03.2009, 21:11

clock-img

Anonimen

..............ah,bejš,bejš,pol ti ni pri nas ušeč,pa pejd ven.............samo,čak mal,saj tud ti kadiš...............o,ti,tiuser posted image user posted image

Se ena ki ne razume da mi dim v zaprtem prostoru smrdi za bruhatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..kadim zunaj.

clock-img

09.03.2009, 21:14

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

user posted image za lepši večeruser posted image

clock-img

09.03.2009, 21:16

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

Res ne razumem,sem bila kadilka 10 let,potem sem nehala čez noč,sem bla prava raufarca,tako,da sem kadila noter,zunaj,vse povsod,zdej,pa ne prenesem dima,mi smrdi,me peče,mi je..............prej pauser posted image

clock-img

09.03.2009, 21:21

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Jaz se za danes poslavljam, grem user posted image . Mirno nočkouser posted image .

clock-img

09.03.2009, 21:27

clock-img

Anonimen

RMRM lahko noc,grem pred tvuser posted image user posted image

clock-img

09.03.2009, 21:32

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

No sama s sabo se pa tud ne bom menla,tko,slabo mi pa še ne greuser posted image user posted image user posted image .............lahko noč obema.

clock-img

09.03.2009, 21:43

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

črtast je atiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem