writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del

clock-img

20.03.2009, 14:09

clock-img

Anonimen

a dej nehi,to je blo touser posted image user posted image

clock-img

20.03.2009, 14:40

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

a dej nehi,to je blo touser posted image user posted image

............ja postalo jasno tudi meni,in kako meri?

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

20.03.2009, 14:45

clock-img

Anonimen

user posted image me je ven vrglo.

Meri je nespremenjeno....nosek malo zamasen,ji pa ven tece...je dobla obkladke,jo mazem po stopalih in fizioloska v nos....se pa zelo zelo slini.Zdaj ne vem,al zaradi plazenja,ker ima ves cas glavo dol in odprta usta,al bodo zobi.

.........pa viuser posted image user posted image

clock-img

20.03.2009, 15:20

clock-img

Anonimen

Si pa faca lunca.user posted image

Pri nas katastrofa, vsaj kar se tiče spanja čez dan. Nikakor zaspat, ker se nonstop useda.user posted image user posted image user posted image je bla prej tolk zmatrana, ker je blo že čez uro, ko bi mogla že zdavnej spat, tak da je kar padla iz sedečega na postlo.user posted image Bogica.

Za vse bolančkane.user posted image

Babysolza, našo pretera od pomaranče.user posted image dam kar jabolko (naribam) pa en piškot, čez pa pomarančo stisnem. Rezultat je kmalu za ovohat.user posted image

clock-img

20.03.2009, 15:33

clock-img

Anonimen

Didlinaa,pri nas je isto....ce jo nisem 10x nazaj polegla,pa muzika...zaspana pa fuluser posted image .Upam da zdejle bo.

clock-img

20.03.2009, 15:37

clock-img

Anonimen

Ej, katastrofa je tole, res. Si nisem mislila, da bo tolk hudo, ko se sami usedejo.  Sej ni problem če se pač usede, problem je, ker jo najmanj 40x dam v ležečki. 3 sekunde že sedi.user posted image Eh, bo že.

Ste čule, da je Damijan Cavazza pokojni?user posted image Za javnost zelo lepe informacije zakaj je umrl.user posted image Resnica pa taka, da te srat prime.

clock-img

20.03.2009, 15:41

clock-img

Anonimen

Moja spiuser posted image user posted image user posted image morm hit na cik,sicer mi grozi odvajanjeuser posted image .

Kdo je umru??user posted image Je to sin od Borisa C. in zakaj??

clock-img

20.03.2009, 15:42

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

user posted image

No nekaj se pa premika user posted image user posted image user posted image

Glede posedanja: tudi meni je znano ... so zgleda neumorni user posted image

clock-img

20.03.2009, 15:44

clock-img

Anonimen

O, še ena čveka.user posted image user posted image user posted image

Kleo, ja od Borisa sin je ja.Od Sebastijana dvojček. Sam ne bom javno pisala kaj in kako...sej veš user posted image

clock-img

20.03.2009, 15:45

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

O, še ena čveka.user posted image user posted image user posted image

Kleo, ja od Borisa sin je ja.Od Sebastijana dvojček. Sam ne bom javno pisala kaj in kako...sej veš user posted image

ahhhh.......... zdaj si firbec zbudila, ti boš pa tiho    user posted image

clock-img

20.03.2009, 15:48

clock-img

Anonimen

Ma ne bom no, nočem, sej veš kdo  vse lahko bere te forume.user posted image Lahk na ZS.

clock-img

20.03.2009, 15:49

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Prosim, če ne me bo razgnalo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2009, 15:51

clock-img

Anonimen

Kje pa pise,al pa pejt na fb...

Posedanje,plazenje...komaj cakamo,pol se pa z nostalgijo spominjamo prejsnjih umirjenih casovuser posted image .

Punce,nikol,ampak res nikol vec ne gledam GROZLJIVKuser posted image .Sem vceraj eno...Martyrs-mucenik,tko nekak,francoski film.Meni je se danes slabo,nisem vidla hujsega,razen Nezemljani.Samo da se spomnim,mi je slabo,srce...ma grozno res,pa se res bi blo lahko,oz.mogoce tudi je.Groza,groza,ponoci sem mela ves cas pred ocmi,vceraj danes...tist,ki je to posnel,oz.dobil idejo ni glih cist.user posted image

clock-img

20.03.2009, 15:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Prosim, če ne me bo razgnalo user posted image user posted image user posted image user posted image

JP

clock-img

20.03.2009, 15:56

clock-img

Anonimen

Pol jih pa ne glej ,ne.user posted image

clock-img

20.03.2009, 15:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Pol jih pa ne glej ,ne.user posted image

Mah,sem hotla Bralca,pa nekaj se za Tali in ker je bil prostor mi je kolega se 2 groz.posnel.Ena je bla bv,druga pa....pa se za Tali film je goruser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2009, 16:00

clock-img

Anonimen

Grem jest,morm mal v krej dat,zdej ko tamala spi.Cauciuser posted image

clock-img

20.03.2009, 16:02

clock-img

Anonimen

didlinaa jaz bi tud vedla, prosim

clock-img

20.03.2009, 16:04

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Posedanje,plazenje...komaj cakamo,pol se pa z nostalgijo spominjamo prejsnjih umirjenih casovuser posted image .

Punce,nikol,ampak res nikol vec ne gledam GROZLJIVKuser posted image .Sem vceraj eno...Martyrs-mucenik,tko nekak,francoski film.Meni je se danes slabo,nisem vidla hujsega,razen Nezemljani.Samo da se spomnim,mi je slabo,srce...ma grozno res,pa se res bi blo lahko,oz.mogoce tudi je.Groza,groza,ponoci sem mela ves cas pred ocmi,vceraj danes...tist,ki je to posnel,oz.dobil idejo ni glih cist.user posted image

Nekaj podobnega sem tudi jaz enkrat gledala ( tudi francoski) in jao bože, GROZLJIVO

clock-img

20.03.2009, 16:05

clock-img

Anonimen

pri nas se pa mali v posteljici vstaja - ko se obrne na trebuh gre tkoj na kolena in pleza proti stranici

od začetka ko je pogruntal, sem ga morala tud nazaj dajat ležaz ene 500 x - kr v spanju je plezal - sem rekla, da je ko tiste igračke, ki jih naviješ, pa pol grejouser posted image

clock-img

20.03.2009, 16:05

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Počasi bom rabla večjo lopato za kidanje drekeca pekeca iz plenice . Od kod jemljejo user posted image  user posted image user posted image

clock-img

20.03.2009, 16:07

clock-img

Anonimen

Nekaj podobnega sem tudi jaz enkrat gledala ( tudi francoski) in jao bože, GROZLJIVO

Da nisi isto....ko je imel par punce v kleti,kjer sta jih mucila,pa na koncu so jih slikal....hoteli so izvedet kako je po smrti,saj kot sem jaz razumela.Na zacetku ena pobegne,po 15 ih letih se mascuje,nazadnje dobijo njeno prijateljico in kaj ji naredijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....je bil tauser posted image

clock-img

20.03.2009, 16:07

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: nya

pri nas se pa mali v posteljici vstaja - ko se obrne na trebuh gre tkoj na kolena in pleza proti stranici

od začetka ko je pogruntal, sem ga morala tud nazaj dajat ležaz ene 500 x - kr v spanju je plezal - sem rekla, da je ko tiste igračke, ki jih naviješ, pa pol grejouser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2009, 16:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

pri nas se pa mali v posteljici vstaja - ko se obrne na trebuh gre tkoj na kolena in pleza proti stranici...moja isto.Samo da na kolenih ostane,pa ruka ograjco,jo hoce razbituser posted image

clock-img

20.03.2009, 16:10

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Da nisi isto....ko je imel par punce v kleti,kjer sta jih mucila,pa na koncu so jih slikal....hoteli so izvedet kako je po smrti,saj kot sem jaz razumela.Na zacetku ena pobegne,po 15 ih letih se mascuje,nazadnje dobijo njeno prijateljico in kaj ji naredijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....je bil tauser posted image

ne... sam takrat sem rekla, da francoskih grozljivk ne gledam več

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem