didlina prosim na zs kako ja z kavazzo...
Lanapo
sam da ste doma ostalo bo pa že....
kleopatra
tut za tvojo punčko da se čimprej pozdravi, drugače ji pa s kremo lahko namesto po prsnem košu po pišamci mal namažeš da ni neposrednega stika s kožo, v dihala pa pride....kako kaj vstajanje in plazenje
didlina, kleopatra ostale...ja spanje je hudič...bom rajš tiho.....smo pomoje vsi na istem....
Drekci pekci v plenicah so pa ratal zelo smrdat....ampak so od našihpkic tako da se nam nič ne gravža, vsaj meni ne, sam pa res včasih smrdi...pa tolk je da se res vprašaš od kod je prišlo.....
Grozljivke -jst jih ne gledam ker jih ne maram, ne psiholoških in ne klavniških....
Kleopatra a je blo Tali všeč tista malenkost?
IZVIRNO SPOROČILO: nya
a ste vidle moj post za seznam?
se strinjate?
ja
vic ve bil full dober-didlinin a ne?
Hrana...jst eli solim ker če ne noče jesti že od samega začetka....kuham ji če se da isto ko nama, brez popra in ostalih začimb...počasi sem začela dodajat kake dišavnice in pa mleko(smetana, skuta), dam ji tut že malo palačinke, kjer je jajca za 6 odraslih za palačinke -2 jajaca-tako da je ravno za okus. Sem bla pa z njo na biomagnetni resonanci in ji kravje mleko škoduje tako da bomo probal prebekslat na kozje mleko...
Spanje pri nas nič novega-zobkov mamo zaenkrat 5 ampak se vidi čisto bela š**** še za šestega....Hodimo že čisto lepo po dveh...novo je to da se je včeraj začela pobirat tudi brez opore ko pade. Tako da zdej če se spotakne in pade, se pobere sredi sobe in šiba naprej..... Mam ov predvčerajšnjem posnet filmček, sam zdele morm it kuhat kosilo za mojo pikico, tako da takoj ko bom mela spet kaj časa dobite nov filmček...ozirom pomoje ga bom lahko sam na FB dala, ker je za na shrani.si prevelik.....
grem kuhat