writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del

clock-img

26.03.2009, 21:29

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

je rekla, da na izvidu nič posebej ne seka ven, da bi lahko diagnozo postavla. Da naju bo pustila in pol še enkrat pogledala, ko vročina pade...pa ta kar ni padla..malček je še zrasla. Je klicala P v bonico zvečer in ona je naročila naj veliko pije in če mi zvečer uspe zbiti naj ne hodimo...drugače pa.
Je bla splošna...in ko je šla ven sem jo slišala k je rekla sestri..jej ti otroci, čist ven padeš s prdiatrije, če nisi v tem. Sam res...nimaš kaj...ji ne očitam, da ni znala povedat. Pošteno je rekla, da se opravičuje ampak da težko reče kaj bi blo...da se bo še pokazal.

clock-img

26.03.2009, 21:29

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Lunca, nkar ne jokiuser posted image user posted image . Se bomo zmenile za en user posted image , pa boš tud ti zraven

......a,res,sam počak,da shujšam,za ene 10 kg in da grem k frizerju,pa.........

a ti tud. Jaz tud, sam slabo kažeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj je kleo,a si zaspanauser posted image

ne  ne...no,tutuser posted image ,samo tole hujsanje,frizer,vse tut zame.....zato zeham,ker je ze cist prezvecenouser posted image

ampak je vse res.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

26.03.2009, 21:30

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Lunca, nkar ne jokiuser posted image user posted image . Se bomo zmenile za en user posted image , pa boš tud ti zraven

......a,res,sam počak,da shujšam,za ene 10 kg in da grem k frizerju,pa.........

a ti tud. Jaz tud, sam slabo kažeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj je kleo,a si zaspanauser posted image

ne  ne...no,tutuser posted image ,samo tole hujsanje,frizer,vse tut zame.....zato zeham,ker je ze cist prezvecenouser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: nya

RMRM - veš kaj, ti si še tko mlada, da sploh ne smeš tko razmišljat - pa maš že tri otroke - dva skor odrasla - zgledaš pa nit slučajno ne tko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako,jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

RMRM - veš kaj, ti si še tko mlada, da sploh ne smeš tko razmišljat - pa maš že tri otroke - dva skor odrasla - zgledaš pa nit slučajno ne tko

Če smo v 30-ih, smo na pravi strani 40.

Ko bomo v 40-ih, bomo na pravi strani 50-keuser posted image

clock-img

26.03.2009, 21:31

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako,jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

jp user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

se strinjamuser posted image

clock-img

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

jaz sem tudi za piknik...nekje za mizami bi se preveč razdrobile..za sprehod bi mogli pa ceste zapretuser posted image .

Kaj pa piknik na Šobcuuser posted image

clock-img

26.03.2009, 21:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Sedaj bi bil pa že čas za "vseslovensko "srečanje junijk!!!!!user posted image

vsopnico dobijo tiste, ki se uvrstijo na Nyin seznamuser posted image ...in pol bomo lohk sam 5 razrezanih pic naročileuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nya--pa hvala, ker sploh skrbiš za seznam!user posted image

Kleo--za tvoje očiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako si dobila bakterijo? Od leč?

ni kej A_S

clock-img

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

a ste opazile,da smo se postarale,no da smo dolgocajtne ratale.........smo zgubile skor vse občinstvouser posted image

clock-img

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

jaz sem tudi za piknik...nekje za mizami bi se preveč razdrobile..za sprehod bi mogli pa ceste zapretuser posted image .

Kaj pa piknik na Šobcuuser posted image

ceste zapret hahaha, ja res je user posted image

clock-img

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

se strinjamuser posted image

jaz tudi user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 21:33

clock-img

Anonimen

Čer. Sem vas mogla še prebrat in še jest vmes. Pridne čveke.user posted image

clock-img

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

je rekla, da na izvidu nič posebej ne seka ven, da bi lahko diagnozo postavla. Da naju bo pustila in pol še enkrat pogledala, ko vročina pade...pa ta kar ni padla..malček je še zrasla. Je klicala P v bonico zvečer in ona je naročila naj veliko pije in če mi zvečer uspe zbiti naj ne hodimo...drugače pa.
Je bla splošna...in ko je šla ven sem jo slišala k je rekla sestri..jej ti otroci, čist ven padeš s prdiatrije, če nisi v tem. Sam res...nimaš kaj...ji ne očitam, da ni znala povedat. Pošteno je rekla, da se opravičuje ampak da težko reče kaj bi blo...da se bo še pokazal.

Huuuudo.

Saj če pri nas otrok zboli čez vikend, ga tudi pošibajo v bolnico, ker ni pediatrov. Ampak ko prideš tja, tam ostaneš. Vsaj kakšen dan.
In meni se je običajno kar mešalo, ko se je v petek zvečer začela pri majhnem vročina 40

clock-img

clock-img

Anonimen

ampak,da kar tkole vrocina pride in tako huda,brez prehodnih znakov.........grozno.Upam,da bo mirna noc,pa jutri izboljsanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 21:34

clock-img

Anonimen

Nya...men je tudi všeč...no vse mamice Lukcev/Lukasov ste....torba pa pade zlo v očiuser posted image . Koliko si pa dala zanjo?

joj, mi še nerodnouser posted image user posted image user posted image  

za torbo pa ne vem kolk sem dala - vem da je bla znižana - men se zdi da okrog 30, 40 €

clock-img

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Potem nismo tako pridne, če si uspela vse prebrat in še jestuser posted image

clock-img

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

user posted image

clock-img

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

ne, ne, sej mogoče sem mal čudn napisala. Sej jaz se čist super počutim v svoji koži. Se pa normalno vidi par let več. Sem bla pa velika mulka pri prvih dvehuser posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

a ste opazile,da smo se postarale,no da smo dolgocajtne ratale.........smo zgubile skor vse občinstvouser posted image

zgleda da so že prebral, kar jih je zanimal

clock-img

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

čeeeer... še ena čveka user posted image user posted image user posted image

Pa dober tek user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Tina za Nejca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 21:35

clock-img

Anonimen

user posted image

za katero je to darilo?user posted image

clock-img

26.03.2009, 21:36

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

user posted image

user posted image
sem mislila, da bo kaj ven skočilo

clock-img

26.03.2009, 21:37

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

user posted image

user posted image
za vse ki nočte pridet na delovni piknik

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem