Ojla pupe. Se je dogajalo sinoči
Moj se je pa spravil rihtat pomivalnega stroja in je malo zbudil ob 10h - potem pa ni mogla takoj naprej zaspati in sem jo k nama vzela, moj je zaspal, midve pa tudi potem. Sem naredila temo, pa jo mislila potem prestaviti v kinderpet, pa sva zaspali. Sedaj od kakih 2 mesecev ni nikoli spala pri nama, pa je bilo prav fajn, prej je spala tako, da je imela roke narazen in sploh ni bilo prostora zraven nje, to noč je pa bila prav zvita skup, na boku, pa malo k meni stisnjena, malo k mojemu in je mirno spala do pol 5h, ko sem ji naredila flaško, potem pa še do 8h. Ah, sladko malo... Pa grem zjutraj v kopalnico in jo dam v spalnici na tla, pa kar za mano pride gledat. Prava lubika je. Zdaj spi in ko se zbudi, greva na obisk k malemu fantku tu blizu nas. Imava tistega kužota od tomya zanj, pa greva. Bo ziher ful vesela, ko ga bo videla
A vaši se že poznajo v ogledalu? Naša se takoj za ušesa zgrabi, ko se zagleda - ker ji bolj štrlijo
Na začetku se je bala sama sebe v ogledalu in se je k meni stiskala, potem je bila ful prijateljica in je prijemala ogledalo, sedaj pa se za ušesa zgrabi
Nič, grem pilates delat, preden se zbudi