čeeeer!
torej, almk, pofočkana, pa mam še nekaj v glavi, da nismo dopolnile in sem zdajle malo iskala za nazaj, pa ne najdem, pliiiizzz, če katera ve, naj dopiše ali označi, da vidimo, res nimam cajta zdajle 10 strani nazaj brat.
blanč, ja, na žalost je tako, da se bo denar zbiral in se bo trkalo na našo vest, kljub temu, da se nekdo, npr. melanija trump, valja v denarju, pa od tega noben tukaj nič nima. hja, pa kaj! jaz bom darovala, ker mi je to pomembno, pa ker lahko pogrešim tistih nekaj evrov in če bi bilo po moje, bi itak raje dali tistim, ki imajo manj kot mi, namesto tega, da kupujemo šodr, s katerim ne vemo kaj počet čez mesec ali dva. stvar odločitve. mene harli tvojega župnika ne tangira, dokler me brez žmigovca ne prehiteva v ovinek.
drugače pa, misliti, da bo vedno neka kao "država" al kdo že dolžan poskrbet za naše udobje, je passe, saj vemo, kam smo hoteli in to imamo. glede na vse imamo še vedno bolj socialno državo kot je marsikatera druga, imamo porodniško 12 mesecev, brezplačno šolstvo (ne me zdaj nahrulit, kolko stane, da kupiš zvezke, drugje plačujejo VPIS v šolo, poleg vsega ostalega), itd. res je, denarja je ogromno, samo, kot je rekla cerarjeva, denar potrebujejo tudi starejši bolniki, pa bolniki s tako ali drugačno boleznijo in za vse (tudi za tiste neupravičene) ni dovolj. ****t ga (me zanima, če me bodo cenzurirali
). j*e*b*a*t, HOHOHO!!!!
z lahkoto se odpovem 100 eurom, ki mi eksistence ne bodo ogrozili, v prid nečemu, kar bi skorajda potrebovala in hvala bogu, da nisem. nekomu pa omogoči življenje.
bušika, ne skrbi, kot so ti napisale, tamali, ko pridejo na gušt z GH, radi malo zaštrajkajo pri mleku. glede tekočine pa mojadva pijeta vsak kakšen deci vode ali čaja na dan, s tem da se kar fejst namatramo, da popijeta. ju moram fintirat.
pa še senčka, čestitke za 3 zvezdice, čvekulja!
< Sporočilo je popravil nokes -- 24.1.2010 22:44:23 >