ja pikica5, kaj pa vas ni doletelo??? bogica, če si bila v bolnici, potem si pustila svoja fanta doma
, pa še driska... joooj, zdaj ste OK?? tu mač, kaj vse se lahko zgodi. lepo se rihajte od zdaj naprej. praviš, da sta uboščka po cepljenju?? nas čaka v sredo, upam, da bosta vredu prenesla.
drugače pa
za kilce, deke in grame!! tudi mi jih pridno nabiramo
glede obleke: mi imamo bodi z dolgimi rokavi, nogavičke in hlače oz. "trenerko", pa dekco v vozičku in to je to, po moje jima je kul, nič ne rečeta
, ma je ful vroče v vozičku, sem jima hotela naredit malo prepiha in sem odprla eno zadrgo, pa je bilo joka, ker je sonček pokukal skozi špranjo
, kriza, hočeta temo!
drugače pa opažam, da vam vsem ponoči bolj spijo kot meni, pa se mi vseeno zdi, da sta ful pridna.
to zato, ker sta moja
!
aknela, res ne bi tatuja?
kaj pa bo pol, ko rdečica izgine? tudi vam čestitke za konkretne teže!!! ti dojiš, a ne?
lara, kapo dol za tvojega moža (al kaj že)!!! se izkažejo v kriznih trenutkih, ni kaj! kako hladnokrvno vidva v ljubljano, res bravo!!! pa so nam vsem zabičali v materinski šoli, če odteče voda, potem rešilca! a nisi poslušala??
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Sta lepa, vprašam? Lepa, pravi in mi pokaže fotko. Občutki, ki so nepoznani prevzamejo telo in duha. Starša sva, dveh čudovith otročkov.
no, tule sem malo pojokcala

, kako poznano zvenijo ti stavki

!! občutki, ki so tako edinstveni kot je izjemno rojstvo otroka.
daj, napiši še kaj, a ju dojiš, pa kako ste in če uživata v vozičku.... vse, vse
pikatara, daj da čimprej minejo tile krčki, jooj, se mi smilijo vaši otročički,

. ampak pojesta pa veliko, 800 ml na dan?? uf, toliko pri nas niti vitan ne poje, pa smo že 3 mesece stari. bravo za apetit!!!!

čuj, kje si kupila takšne micene klobučke, ker sem se jaz že 2x zafrknila, ker sem našima kupila prevelike!
hedi, držite se jutri, pa zaslužita si dvojno dozico sladkih kapljic, ker bosta pridna na cepljenju!!!
okidoki, če sem katero pozabila, sorkec, ker komaj še gledam, pa moram zdržat do polnoči, ko bomo hranili še zadnjo rundo pred jutrom. vsaj upam tako. nočka!