IZVIRNO SPOROČILO: pikatara
Če bi pa še enkrat kupovala bi pa vzela aristona ker je menda bolj pameten in ima senzor za suhost.
Jaz ga imam, pa nisem zadovoljna, ali sem pa res tako zabita, da ne znam nastavit

.
Ve, ki imate že večje

dajte mi zaupat kakšne stolčke za hranjenje imate? Bumbo trip trap, une klasične? No saj še ne mislim jih začet tja not dajat in z žlico hranit, a vprašam, ker imam še toliko bonov za BC in jih moram porabit, pa mi je brez veze, da bi kupila kakšne cote ali kaj podobnega, ker jih imata trenutno preveč. Od tastarejšega imam od brevi stolček za hranjenje, vendar je tako obavten, ful prostora zavzame, mi imamo pa tako dolgo ozko kuhno.
Hm kako pa hujšate ve? A z ločevalno? Seksala 2 uri dnevno glih ne bi. Je bila bolša nočna smuka v soboto. Jaz se bom mogla tudi tega posla čim prej lotit predno še kakšen dodaten kg pridelam

Komaj čakam, da bodo lepši in daljši dnevi, da si bom lahko daljše sprehode privoščila. Čeprav ne vem kako bo tokrat, ker pri prvem sem hodila tudi na 10 km ture, z dvojnim vozom po ozkih gozdnih poteh kot prvič ne bo šlo, pa še enega škrata imam zraven, ki pa nad dolgimi sprehodi ni nič navdušen

.