okej, pika, seznam
, zbrisat moraš une oglate oklepajčke, pa quote, pa zaklepajčke in spodaj, na koncu, tudi, potem pa štima
še enkrat hvala za obveščanje o nakupu zelenjave in sadja, čeprav imam občutek, da sta vidva ene take spešl stranke, pa imata enih 75% skontota, al kolk??? no, bom šla v nabavo, itak, ker pri takšnem apetitu imam še lahko en šiht.
pri nas jemo kot ... kaj kot?? kot požeruhi!!! jaz ne delam drugega kot kuham ,seckam, pasiram, lupim, ah... tu mata ojrote, pa pojdita na hamburger
pa v kino, lahk prideta domov ob polnoči!
čevlji: moja zadnja odločitev: ker še ne hodita sama in kljub opozorilom Ft bosta imela obute čevlje, ivana od vitana (revica
),. vitan pa od ene prijatlce sinkota ene luštne čevlje. ne bo ju zeblo, pa hodila bosta lahko počasi in ne bom dala 100 ojrov za nekaj, kar rabita en mesec, al pa še manj. sem pa gotovila, da imam podarjenih kar nekaj čeveljčkov, ko so rabljeni skoraj nič, takorekoč novi in so nam premali. če katera bi imela, tako za prvo silo, ko še ne hodijo glih sami, malo pa bi že stopicali, čeveljčki pa služijo bolj obrambo proti vremenskim razmeram
... kontakt na ZS, podarim!!! cifre okol 20,21. aja, sta tamala vrgla na tla fotlič, pa ne dela, ni fotk in ne vem kdaj bodo....
kaj še? ČAKAM, DA SHODITA, PO MOJE BO ZDAJ-ZDAJ, sori črke,
, tak laufata okoli, da imam občutek, da bo jutri urnebes
. res ju ne dohajam več, žuuuur od jutra do večera.
marele še nisem kupila, bumbo stolče hvala bogu tud ne, imam pa doma še vedno ene navlake, ki se jo moram znebit.
nič, bibikebabike, pridne bit, pa ninanana it...